Ik vind je... met TrackJack!

Ik vind je... met TrackJack! van Trackjack Europe

Door: Trackjack Europe  14-05-2009
Trefwoorden: Kinderen, Webshop, Auto

Nooit meer kwijt
TrackJack Basic Edition is een compact en mobiel traceersysteem dat meegegeven kan worden aan bijvoorbeeld een kind. Via SMS en via een gratis persoonlijk Internetaccount kan op elk gewenst moment de locatie van TrackJack, dus het kind, opgevraagd worden. Ouders zijn op deze wijze altijd op de hoogte van waar hun kind zich bevindt.

Veiligheid en controle
Een kind kan met TrackJack ook een oproep naar de ouders doen, door middel van de Alert Button (alarm knop). Met één druk op deze knop wordt er een bericht verzonden naar de mobiele telefoon en het Internetaccount van de ouders. Hierin wordt aangegeven dat het een Alert-oproep betreft, met het actuele adres van TrackJack erbij vermeld. Tevens is het mogelijk een telefonisch gesprek te voeren van mobiele telefoon naar TrackJack. Een functie dat eventueel gebruikt kan worden na het ontvangen van een Alert-oproep, zo weten ouders direct waarom hun kind een oproep heeft gedaan.
Verder kan er een veiligheidszone gecreëerd worden, door het instellen van grenzen, waarbinnen het kind dient te blijven. Gaat het kind buiten dit gebied, dan geeft TrackJack hiervan een melding via SMS en het Internet. Wederom wordt er een melding gegeven zodra het kind weer binnen deze grenzen komt.

Waar te koop?
TrackJack is te koop voor €149,- via de webshop van TrackJack op www.trackjack.nl en bij Correct Electronics te Rotterdam.

Basic Edition en On The Move
TrackJack Basic Edition is onder andere geschikt voor het lokaliseren van kinderen, senioren, mindervalide en huisdieren. Hiernaast is er ook een TrackJack On The Move verkrijgbaar. On The Move is een inbouw traceersysteem bestemd voor het traceren van voer, - en vaartuigen, pakketten, goederen en ander materieel.

Trefwoorden: Auto, Boot, Correct, Goederen, Gps, Hond, Huisdieren, Kat, Kind, Kinderen, Materieel, Mindervalide, Motor, Ouderen, Senioren, Traceren, Track&trace, Trackjack, Vinden, Webshop

Contact Trackjack Europe

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share