Bergers Interieurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rodenrijseweg 23 25 , 2651 BM Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

E-mail

Over Bergers Interieurs BV

Bergers Interieurs heeft een rijke historie gekoppeld aan veelzijdigheid, waardoor we ons altijd duidelijk hebben kunnen onderscheiden in exclusieve en creatieve interieurconcepten voor woning en kantoor.

Van woonkamers tot slaapkamers, van accessoires tot kantoorinrichting en van stoffering tot verlichting. Het veelzijdige assortiment van Bergers is heel bewust tot stand gekomen en gevoed door jarenlange ervaring.

Daardoor kunnen wij u niet alleen een zeer ruime keus bieden, maar u ook behulpzaam zijn met deskundig interieuradvies. Van de aankoop van een enkele tafel, bank of lamp tot aan totaalinrichting waarbij een projectmatige aanpak vereist is.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland

Is Bergers Interieurs BV in Rodenrijseweg 23 25, Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland 2651 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel en Rodenrijs Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland, 2651 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3663685]