FinTax Services

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 5 UNIT1-03 , 2651 BC Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

E-mail

Over FinTax Services

Onze doelgroep

Sinds 2003 is ons kantoor gevestigd op het huidige adres aan de Noorderparklaan 24 te Bergschenhoek. FinTax Services is voornamelijk gericht op het midden en klein bedrijf (MKB). Wij bedienen kleine en middelgrote ondernemingen, stichtingen en verenigingen, die actief zijn in de meest uiteenlopende branches particulieren. Zowel startende als gevestigde ondernemingen zijn onderdeel van onze klantenkring.

Onze ontwikkeling

Jarenlange ervaring heeft ons onder andere geleerd dat ondernemers inzicht in hun financiële situatie nodig hebben. Met behulp van de meest recente en innovatieve technologische ontwikkelingen, kunnen wij u dat bieden.
Echter niet iedereen heeft behoefte aan moderne technologie en digitalisering, ook daarvoor hebben wij alle begrip. Immers, tot een aantal jaren terug werkten wij ook nog grotendeels met zogeheten schoenendozen en papierwinkels. Kortom: uw persoonlijke behoeftes staan centraal bij onze dienstverlening.

Onze visie

Ons kantoor bestaat uit een kleine en zeer gemotiveerde groep medewerkers. Wij vinden het belangrijk om onze klanten en zijn of haar persoonlijke wensen te leren kennen, u heeft daarom bij ons een vast initieel aanspreekpunt. Behalve voor een uitgebreid gesprek of bespreking, kunnen al onze klanten met en zonder afspraak bij ons langs te komen. Wij streven ernaar om u waar mogelijk en gewenst te ontlasten van alle administratieve en fiscale zaken. Uw persoonlijke wensen staan hierbij centraal. U kunt rekenen op onze inzet en betrokkenheid, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u goed in bent: het drijven van uw onderneming.

Ons netwerk
In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat onder meer uit notarissen, advocaten, fiscalisten, verzekeringsadviseurs en subsidieadviseurs. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten op de meest voorkomende terreinen van dienst te zijn. Wij zijn onder andere aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/FinTax_Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FinTax Services in Industrieweg 5 UNIT1-03, Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland 2651 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel en Rodenrijs Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland, 2651 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814954]