Gerard Vloerenleggersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berkelse Poort 99 , 2651 JX Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

E-mail

Over Gerard Vloerenleggersbedrijf

Verstand van vloeren: niet voor niets hebben wij dit achter ons logo staan.

Vloeren zoals parket, laminaat, kurk en linoleum kunt u bestellen via Vloerenleggers bedrijf Gerard.

Vloerenleggersbedrijf Gerard is gespecialiseerd in het leggen van alle soorten parketvloeren, parket schuren en parket onderhoud. Dit is ook de reden dat wij vloeren leggen voor diverse erkende parketbedrijven.

Voor zowel bedrijven als particulieren brengen wij over het algemeen binnen een zeer redelijke termijn offerte, zodat uw vloer snel afgewerkt kan worden.

Een goede conditie en kwaliteit van uw ondervloer zijn zeer belangrijk voor een verantwoorde installatie van verschillende soorten vloeren zoals parket, laminaat, kurk en linoleum. Kijk voor meer informatie over ondervloeren op www.egaliseerbedrijf.nl Het eindresultaat staat samen met de ondervloer.

Sind 2009 beschikt Vloerenleggerbedrijf Gerard over een eigen showroom. Alle vloeren die Gerard in het assortiment heeft kunt u met eigen ogen bekijken in de Showroom aan de Berkelse Poort 99, Berkel en Rodenrijs.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
Gesloten
Vr - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VloerenleggersbedrijfGerard

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland

Is Gerard Vloerenleggersbedrijf in Berkelse Poort 99, Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland 2651 JX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel en Rodenrijs Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland, 2651 JX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826815]