Phytocare

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordeindseweg 58 , 2651 CX Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

E-mail

Over Phytocare

De omstandigheden in de tuinbouw veranderen snel. Het goede product van vandaag is morgen verouderd. Ook de teeltmethodes veranderen. U besteedt daarom een aanzienlijk deel van uw tijd aan het volgen van de ontwikkelingen. Daarmee houdt u uw kennis bij de tijd. De benodigde kennis vind u in uw vakbladen, bij collegae via voorlichting en op cursus.

En dan blijven er nog een aantal vragen over die niet beantwoord worden. Wanneer de vragen op het gebied van teelt en techniek liggen, kan PHYTOCARE u daarbij helpen.

PHYTOCARE heeft een langdurige en brede ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling:

In de rozenteelt is een methode ontwikkeld die de teelt verjongt en het aantal productieve takken vergroot.
Voor de substraatteelt is een desinfectiesysteem ontwikkeld op basis van UV straling en perazijnzuur.
Voor de linnenvezelproductie is het ENZYLIN proces ontwikkeld om linnenvezel uit vlas vrij te maken met behulp van enzymen

Ideeën kunnen in een flits voor uw ogen verschijnen. Het idee kan bijvoorbeeld een nieuwe potplant, teeltsysteem of vermindering van de uitval tijdens opkweek van jonge planten zijn. Daarna volgt een afweging van de mogelijkheden: is er een klant voor, kan het gemaakt worden door mij of door iemand anders, en kan ik er geld mee verdienen? Het idee wordt aan een betrouwbare collega, medewerker, klant, of toeleverancier voorgelegd. Blijft het dan een goed idee en een idee waarmee geld verdiend kan worden, dan volgen praktische stappen. Eerst op kleine schaal, en bij goede resultaten op grote schaal. Dit uittesten van het product vraagt vaak om een uitgekiende strategie. Goede vragen stellen en testen ontwerpen die met een minimum aan inspanning een maximum aan informatie geven. Te veel onderzoek kost direct tijd en geld, te weinig onderzoek kost later geld en goede naam.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr, Zo
-
Do
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland

Is Phytocare in Noordeindseweg 58, Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland 2651 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel en Rodenrijs Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland, 2651 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707875]