Schoolfeest Drive-in Show - Pakket voor valentijns galafeesten

Schoolfeest Drive-in Show - Pakket voor valentijns galafeesten van Schoolfeest Dj's En Drive-in Shows

Door: Schoolfeest Dj's En Drive-in Shows  11-01-2008
Trefwoorden: Valentijn, Schoolfeest, Schoolfeesten

Waarschijnlijk staat ook bij jullie school het valentijnsgala weer in de agenda. Graag maken wij het organiseren van dit feest een beetje makkelijker met onze Galapakket. Dit is de Schoolfeest Discoshow uitgebreid met een aantal leuke extra’s:
- Diverse spiegelbollen
- Gratis rode breaklights
- Een miss & mister gala verkiezing met leuke romantische prijzen
- En natuurlijk …….. extra veel schuifelmuziek!

Natuurlijk gelden onze aanbiedingen voor de lasershow en de 10% kortingsregeling ook in combinatie met het galapakket!

Over onze DJ’s, de discoshow en de muziek

Onze DJ's draaien alle soorten muziek, van top 40 en dance tot bubbeling, jumpstyle, apres ski en r&b. Niet alleen weten ze altijd de gaafste plaatjes uit de koffer te toveren, ook weten ze alles in een strakke mix aan elkaar te draaien zodat iedereen volledig uit z'n dak gaat. Het is altijd mogelijk van te voren aan te geven welke muziek er gedraaid moet worden en natuurlijk zijn verzoeknummers altijd welkom.

Met de gaafste muziek van nu, strakke mixen, vette bassen uit een super geluidssysteem en een supergave lichtshow bouwen wij iedere school om tot discotheek. Jarenlange ervaring van onze DJ's staat garant voor een goeie sfeer en urenlang entertainment.

De Schoolparty Discoshow kent vele mogelijkheden. Onze DJ’s geven graag net 'dat beetje extra'. We hebben ruime ervaring in het organiseren van allerlei soorten feesten en denken graag met u mee.

Vrijblijvender reservering en offerte
U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen, ook het reserveren van een datum is kosteloos. Op onze site www.schoolfeest-discoshow.nl is meer informatie te vinden.

Trefwoorden: Galafeest, Galafeesten, Schoolfeest, Schoolfeest Discoshow, Schoolfeest Discoshows, Schoolfeest Dj, Schoolfeest Drive-in Show, Schoolfeest Drive-inn Show, Schoolfeesten, Schoolfeesten Dj, Schoolfeesten Drive-in Show, Schoolfeesten Drive-inn Show, Valentijn, Valentijn Feest, Valentijn Feesten, Valentijnsfeest, Valentijnsfeesten,

Contact Schoolfeest Dj's En Drive-in Shows

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share