Vernieuwde website Skyworks

Door: Skyworks  30-06-2006
Trefwoorden: Website, Internet

Skyworks te Berkel en Rodenrijs heeft haar website volledig vernieuwd. De nieuwe website ( http://www.skyworks.nl ) heeft een gebruiksvriendelijke menustructuur waardoor het navigeren op de website is verbeterd.

Op de website wordt een compleet overzicht gegeven van het productenpakket van het bedrijf, zoals steigers, doorwerksystemen, ladders & trappen, hangbruginstallaties, valbeveiligingen, hoogwerkers en inspectie en onderhoud. Per product worden de technische gegevens en toepassingsmogelijkheden vermeld, terwijl ook steeds alle aanverwante productsoorten worden getoond.

Onder het menu-item ‘Vragen over...’ vindt de websurfer per type klim- en toegangsmateriaal de meest gestelde vragen over het gebruik, de regelgeving en technische aspecten, inclusief bijbehorende antwoorden.

Ook aan de actualiteit van de site is veel aandacht besteed. Een overzicht van nieuws geeft informatie over de meest recente producten en diensten. Hier kan de bezoeker van de website zich tevens aanmelden voor toezending van de digitale nieuwsbrief die het bedrijf regelmatig uitbrengt. Verder wordt hier een compleet archief van PDF-bestanden met informatie over de verschillende producten geboden. De bestanden kunnen met één muisklik worden gedownload voor eigen gebruik.

B.V. is totaalleverancier en marktleider op het gebied van professioneel klim- en toegangsmateriaal. Het bedrijf heeft een landelijk dekkende organisatie met 13 vestigingen en hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs. De dienstverlening van Skyworks B.V. richt zich op verplaatsbaar klimmateriaal voor personen en hun gereedschap bij professionele afnemers. Het bedrijf verkoopt, verhuurt en monteert aluminium ladders en trappen, rol- en vouwsteigers, gevelsteigers, loopvloeren, regenschermen, valbeveiligingen, hangbruginstallaties en (schaar)hoogwerkers. Skyworks B.V. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en bedient schilders-, renovatie-, onderhoud-, bouw- en elektrotechnische bedrijven en aannemers.

Trefwoorden: Internet, Website

Contact Skyworks

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share