THuisboek: meer dan wat kiekjes!

THuisboek: meer dan wat kiekjes! van Thuisboek

Door: Thuisboek  12-12-2008
Trefwoorden: Lifestyle, Fotoalbum, Levensboek

THuisboek maakt in opdracht een gedrukt boek met foto's en teksten van uw eigen woon- of bedrijfsomgeving. Het boek weerspiegelt uw beleving in beelden en proza en wordt daarmee een uniek persoonlijk kunstwerk. Om trots op te zijn en de tijd vast te leggen.
Het zijn niet zomaar kiekjes, maar beelden die uw passie, ontroering, stijl, wens, verdriet, geloof, kunst, kleur, hoop, plezier, trots, emotie of anderszins weergeven. En het zijn niet alleen maar beelden, maar ze worden ondersteund met woorden die uw beleving treffend en vaak roerend beschrijven.
THuisboek maakt als het ware uw eigen Huisboek, die weergeeft waarom uw huis uw thuis is.
Behalve fotoboeken over de huiselijke omgeving maakt THuisboek ook zogenaamde bedrijfsboeken. De omgeving van een bedrijf, organisatie of instelling is vaak met zorg vorm gegeven. Mensen zijn er wel niet thuis, maar soms voelt men zich er wel thuis. De sfeer, inspiratie, vormgeving, de ruimtes zijn het net zo waard om vast te leggen in beeld en woord. Een boek waarin het bedrijf getypeerd wordt, om het werk en de werknemers te ‘eren’. Het kan een passend geschenk zijn bij een jubileum of bij een ander gedenkwaardig moment van de organisatie.
Elk THuisboek is origineel, want het wordt op maat vorm gegeven qua kleur, stijl, thema's. Met THuisboek heeft u een uniek en persoonlijk kunstwerk: een eigen levensboek om in te bladeren, om het moment vast te houden, om uzelf in te herkennen en om van te genieten. Een origineel kado bij een speciale gelegenheid. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op de site van THuisboek: www.thuisboek.nl

Trefwoorden: Exclusief Kado, Fotoalbum, Levensboek, Lifestyle, Persoonlijk Wonen

Contact Thuisboek

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share