Tol BV Hovenier en terreininrichter vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Morsestraat 12 , 2652 XG Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

E-mail

Over Tol BV Hovenier en terreininrichter vd

Van der Tol denkt groen. Zo luidt onze slogan, en die hanteren wij niet voor niets. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam ontwerp, aanleg en beheer van stedelijk groen en zijn de beste en meest servicegerichte hovenier en terreininrichter.

ECOSTAD Duurzaam durven doen
Met onze duurzame integrale aanpak ECOSTAD bieden wij oplossingen voor milieu-ecologische problemen binnen grootstedelijke omgevingen.

Klimaatbestendige oplossingen om meer biodiversiteit in de stad te creëren door vergroening van de leefomgeving. Het tegengaan van de hoge CO2-stoot en daardoor de opwarming van de stad (het heat island-effect) te verminderen. En de stedelijke waterproblematiek op te lossen door het juiste water(her)gebruik en -beheer. Technische oplossingen waar Van der Tol al langer aan werkt met haar opdrachtgevers en samen duurzaam durft te doen.

Stappen zetten in onze integrale aanpak kan alleen door te participeren in samenwerking. Van der Tol werkt samen met onder andere de volgende partijen: NL greenlabel, Cirkelstad, Leven op Daken, Co Green, De gezonde stad, Rainproof, Griffioen Wassenaar, en De Vlinderstichting.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/VanderTolbv

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tol BV Hovenier en terreininrichter vd in Morsestraat 12, Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland 2652 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkel en Rodenrijs Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland, 2652 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227848]