Ende Rietdekkersbedrijf & Aannemingsbedrijf F A vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Achterbroek 93 , 2825 NG Berkenwoude, Zuid-Holland

E-mail

Over Ende Rietdekkersbedrijf & Aannemingsbedrijf F A vd

.A van der Ende is een gerenommeerd bedrijf dat zijn wortels heeft in Stolwijk. In 1932 begon 'Opa' van der Ende het gelijknamige rietdekkersbedrijf. In 1965 is zijn zoon in Berkenwoude verder gegaan met de uitoefening van dit eeuwenoude ambacht en heeft een betrouwbare naam in de regio verder bekend gemaakt.

De huidige generatie is F.A. van der Ende die in 1996 het voortouw nam en de werkzaamheden heeft uitgebreid met dak- en kap renovaties en timmerwerken. F.A. van der Ende is een gespecialiseerde onderneming met alle deskundigheid van een eeuwenoud ambacht gecombineerd met een heldere en deskundige kijk op kappen en daken, in het bijzonder uiteraard rieten daken.

Daarmee kunnen wij u dan ook van dienst zijn.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ende Rietdekkersbedrijf & Aannemingsbedrijf F A vd in Achterbroek 93, Berkenwoude Zuid-Holland 2825 NG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Berkenwoude Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkenwoude Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkenwoude Zuid-Holland, 2825 NG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827128]