Equitax Paardentaxi

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Bernhardstraat 10 , 2825 BE Berkenwoude, Zuid-Holland

E-mail

Over Equitax Paardentaxi

Equitax Paardentaxi is de veilige en betrouwbare paardenvervoer door Nederland en heel Europa. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het vervoeren van edele viervoeters. Ons werkgebied bestrijkt niet alleen in heel Nederland, maar zelfs heel (West) Europa.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervoeren van paarden naar wedstrijden, het bezoeken van de veearts en stalverhuizingen. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat u paard naar uw vakantieadres wordt vervoerd, zodat u daar ook van uw eigen paard gebruik kan maken.

Wij vervoeren uw dierbare rijdier met rust en geduld, dit is voor onze klanten de belangrijkste beweegreden om ons in te huren. Ook paarden met laadproblemen gaan wij niet uit de weg, onze uitgebreide ervaring komt dan zeer goed van pas.

Als u van onze diensten gebruik maakt voor het vervoer van en naar wedstrijden kunnen wij u indien gewenst ook assisteren bij uw wedstrijdactiviteit.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Animal Breeding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berkenwoude Zuid-Holland

Is Equitax Paardentaxi in Prins Bernhardstraat 10, Berkenwoude Zuid-Holland 2825 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dressuursport diensten in Berkenwoude Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berkenwoude Dressuursport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berkenwoude Zuid-Holland, 2825 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817684]