ENERGETIX Showroom Party

Door: Energetix Nederland - Luxofit  23-10-2012
Trefwoorden: Magneetsieraden, Energetix Nederland, Energetix sieradenparty

Nieuw in Nederland: de ENERGETIX Showroom Party  
Een vertrouwd concept in een nieuw jasje
De ENERGETIX Homeparty of Thuisparty was er al: u  nodigt wat kennissen, vrienden, buren en/of collega’s uit om bij u thuis kennis te maken met de ENERGETIX Magneet sieraden, wij komen naar u toe en maken er samen met u een feestje van. Ons idee om de ENERGETIX Showroom Party te introduceren is weliswaar vernieuwend, maar tegelijkertijd logisch. De vrije locatiekeuze, die wij onze klanten zo bieden, Letsluit goed aan  bij de behoefte van een aantal mensen, die het wél leuk vinden om het initatief te nemen en een ENERGETIX party willen organiseren, maar niet zo enthousiast zijn om dit bij hen thuis te doen. De introductie van de  ENERGETIX Showroom Party kon gewoon niet uitblijven en is vanaf nu te boeken.  

Let’s Party
Frits Groenevelt vertelt: 'Wij luisteren altijd goed naar onze klanten omdat wij optimale service willen geven. De afgelopen tijd hebben wij op verzoek van een aantal klanten een 'oude vertrouwde homeparty' gegeven in onze eigen ENERGETIX Showroom, dus niet bij hen thuis. Dit is geweldig leuk ontvangen. Door de gastvrouw, door de klanten en ook wijzelf vonden dit heel leuk om te doen'. Daarover zijn we gaan nadenken. Blijkbaar bestaat hieraan behoefte en dus willen wij hieraan graag een verdere invulling geven. Eigenlijk waren we er al klaar voor.  Wij onderscheiden ons namelijk, omdat wij een bijzonder fraaie ENERGETIX showroom met ontvangstruimte met een oppervlakte van ruim 250 m² hebben in Bleiswijk. Hier presenteren wij de volledige ENERGETIX collectie. Wij weten dus uit ervaring, dat de klanten die ons hier bezoeken bereid zijn om soms zelfs honderden kilometers te rijden om in een ontspannen sfeer de ENERGETIX sieraden te kunnen bekijken, te passen en direct mee te nemen. En dat bevalt zó goed, dat ze vaak terugkomen met familie en vrienden. Wij hebben daarnaast veel klanten, die zelf bijzonder enthousiast zijn over de ENERGETIX magneetsieraden en het leuk of noodzakelijk vinden om ook hun vrienden en familie hiermee kennis te laten maken. En het blijkt, dat sommige van die klanten best iets willen organiseren, maar opzien tegen de rompslomp. Mensen uitnodigen is niet zozeer het probleem, maar wat is een goede datum, wat doen we met partner en kinderen én natuurlijk heeft niet iedereen zin in de drukte vooraf. Kortom, wij hebben de ruimte, wij hebben de sieraden, meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid én wij willen iedereen een fijne tijd bezorgen. Oók de gastvrouw/gastheer! Het lag dus eigenlijk al voor de hand: de introductie van de ENERGETIX Showroom Party - uniek in Nederland.'

Vertrouwd: u ontvangt een bonus van 10% van de omzet
De gastvrouw/gastheer zal samen met de gasten genieten van een supergezellige en informatieve tijd. Een groep van 8 tot 15 mensen is ideaal. Ëén meer of minder is natuurlijk ook geen probleem! De gastvrouw/gastheer nodigt de gasten uit - de gasten komen naar onze ENERGETIX Showroom en wij verzorgen alles tot en met het drankje en het hapje. Wij belonen de gastvrouw/gastheer van de ENERGETIX Showroom Party op dezelfde aantrekkelijke manier als dat nu ook geldt voor de oude vertrouwde ENERGETIX Homeparty. Kortom, Let’s Party.  

Adres ENERGETIX Showroom – GRATIS PARKEREN 
Hoekeindsehof 1 - 2665 JZ Bleiswijk  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Luxofit Nederland / ENERGETIX Magneetsieraden
Contactpersoon: Frits Groenevelt
Telefoon: 010 – 52 22 643
Mobiel: 06 – 54 930 900
Email: [email protected] www.luxofit.nl (voor meer informatie)
www.energetix-nederland.nl (voor bestellingen)

Trefwoorden: Energetix Nederland, Energetix sieradenparty, Magneetsieraden,

Contact Energetix Nederland - Luxofit

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Energetix Nederland - Luxofit

ENERGETIX groeit - Groei jij mee? van Energetix Nederland - Luxofit thumbnail
09-11-2013

ENERGETIX groeit - Groei jij mee?

Een groeiende vraag in deze tijd naar de ENERGETIX sieraden zegt alles over het bedrijf, de effectieve positieve werking van de ENERGETIX sieraden en de kansen, die ENERGETIX je biedt als zelfstandig distributeur. Wij zijn dus dringend op zoek naar enthousiaste mensen, die actief en ondernemend ingesteld zijn en gebruik willen maken van de kans om succes hun eigen bedrijf te starten.Wij zoeken nieuwe ENERGETIX distributeurs ter versterking van ons team. Neemt u gerust contact met ons op


ENERGETIX zoekt nieuwe distributeurs in Turkije en Nederland van Energetix Nederland - Luxofit thumbnail
22-10-2013

ENERGETIX zoekt nieuwe distributeurs in Turkije en Nederland

ENERGETIX zoekt nieuwe distributeurs in Turkije en Nederland. Turkije biedt een enorme nieuwe markt met natuurlijk volop kansen voor de verkoop van de ENERGETIX Magneetsieraden aan klanten, maar ook kun je al direct vanaf de start in Turkije werken aan de bouw van jouw eigen team met distributeurs. De timing is perfect! Word één van de eerste ENERGETIX distributeurs met de focus op de Turkse markt en je zult profiteren van de perfecte timing en ongekende kansen die dit land je biedt. Distribut


Voel de lente en verwacht de zomer met de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2011 van ENERGETIX Magneets van Energetix Nederland - Luxofit thumbnail
22-03-2011

Voel de lente en verwacht de zomer met de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2011 van ENERGETIX Magneets

Een opvallende nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden door het creatieve gebruik van trendy kleuren, exclusieve en fascinerende materialen en stijlvol design. Er zijn nieuwe ontwerpen voor de hele familie: elegantie en hip voor HAAR, atletische kracht en individualiteit voor HEM en vrolijkheid voor de KIDS.


Maak succesvol carrière met ENERGETIX magneet sieraden van Energetix Nederland - Luxofit thumbnail
15-02-2011

Maak succesvol carrière met ENERGETIX magneet sieraden

Met de verkoop van ENERGETIX magneet sieraden kunt u snel en flexibel een aantrekkelijk inkomen verdienen. Parttime of fulltime.


17-01-2011

ENERGETIX magneet sieraden het mooiste en liefste Valentijn cadeau

ENERGETIX Magneet sieraden staan voor 'mooie gezondheid'. Stijlvolle sieraden met een meerwaarde.


26-08-2010

Energetix distributeur worden of sieradenparty boeken?

Het boeken van een sieradenparty leidt regelmatig tot zoveel enthousiasme over de Energetix magneetsieraden, dat de stap om zelf Energetix distributeur te worden logisch is. Wij helpen je succesvol te starten.


26-08-2010

Energetix distributeur worden of sieradenparties boeken

Energetix biedt je een geweldige kans om prettig en in balans te leven, terwijl je met veel plezier werkt. Enthousiast? Wij helpen je succesvol te starten.


26-08-2010

Energetix Magneet Sieraden

ENERGETIX staat voor een unieke combinatie van stijlvolle, trendy sieraden, hoge kwaliteit én meer energie en minder klachten.