Luxofit laat Nederland écht Stoppen met Roken met Luxopunctuur®

Luxofit laat Nederland écht Stoppen met Roken met Luxopunctuur® van Luxofit Nederland

Door: Luxofit Nederland  22-04-2009
Trefwoorden: Acupunctuur, Verslaving, Nicotine

Luxofit laat Nederland écht Stoppen met Roken met Luxopunctuur®

Met de specifieke Luxofit-methode voelt men zich zonder ontwenningsverschijnselen direct een niet-roker en men zal er zelf voor kiezen om dit ook voortaan te blijven. Dankzij Luxopunctuur gaat het zeker lukken. Makkelijk en definitief.

Waarom rookt men eigenlijk?
Er is een direct aanwijsbare lichamelijke reden waarom mensen roken. Iedereen noemt het een verslaving aan nicotine, maar dat is feitelijk niet helemaal juist. Doordat men ooit is gaan roken is door blokkades op bepaalde receptoren de productie én doorgifte van endorfine niet meer voldoende om zich net zo ‘lekker’ te voelen als een niet-roker. De alkaloïde stoffen in tabak simuleren kunstmatig hetzelfde effect als onze natuurlijk geproduceerde endorfine, waarvan de aanmaak bij een roker dus niet meer voldoende is. Jammer genoeg geeft nicotine dit valse gevoel van welbehagen maar heel even en dus zal men steeds weer moeten roken om de ontwenningsverschijnselen op te heffen. De roker is dus níet zo zeer verslaafd aan nicotine, maar ervaart een permanent tekort aan endorfine. Dít is dus de werkelijke oorzaak van de lichamelijke behoefte aan tabak. En dát lossen we direct op met de Luxopunctuur behandelingen.

De Luxofit-methode is een totaalaanpak
Dit keer stopt men makkelijk én voorgoed. De Luxofit methode is namelijk speciaal ontwikkeld om álle componenten van de tabaksafhankelijkheid aan te pakken. Zodat óók in het hoofd de knop écht omgaat en men de rookgewoonte definitief zal doorbreken.
Directeur Frits Groenevelt: ‘wij lossen de lichamelijk oorzaak van het moeten roken direct op door de Luxopunctuur behandeling gedurende 3 opeenvolgende dagen. De klant voelt zich goed en ervaart géén ontwenningsverschijnselen. Alsof men nooit gerookt heeft.
Net zo belangrijk – zeker om ook niet-roker te blijven - we laten de stopper alle illusies rondom roken doorzien, waardoor men heel wat vastgeroeste overtuigingen en ideeën over het roken en de eigen persoonlijkheid ‘als roker’ als vanzelfsprekend zal loslaten. Het is werkelijk eenvoudig. Daarnaast is het belangrijk dat men leert omgaan met de tijdelijke, maar onvermijdelijke ‘rookherinneringen’ die men af en toe zal hebben en die door veel mensen als een permanente aanslag op de ‘wilskracht’ wordt gevoeld. Wij leren de ex-roker een eenvoudig te hanteren methode aan, waarmee men de herinneringen en tijdelijke gevoelens daarover heel gemakkelijk kan loslaten.’

Luxopunctuur® is de allernieuwste evolutie in acupunctuur en combineert de aloude Chinese acupunctuurkennis met de actuele biofysica. Het resultaat is een vernieuwende techniek die gebruik maakt van infrarood licht. Door stimulatie van de juiste acupunctuurpunten met een divergerende infrarode lichtstraal wordt de gewenste energietransfer bereikt en wordt een vernieuwde balans van het organisme bereikt. Dit is een volledig natuurlijke actie, waarbij geen enkele substantie aan het organisme wordt toegediend.

Luxopunctuur® medisch erkende reflextechniek
Luxopunctuur is een medisch erkende reflextechniek en werkt op een volledig natuurlijke manier in op het endocriene stelsel. Met Luxopunctuur wordt zowel psychisch als fysiek een duurzaam gevoel van welzijn bereikt doordat het organisme opnieuw in evenwicht gebracht wordt.

De effecten van de Luxopunctuur behandeling
• herstelt de natuurlijke productie van endorfine, serotonine en dopamine waardoor de lichamelijke afhankelijkheid van tabak vervalt. Alsof men nooit gerookt heeft.
• natuurlijke hongerstilling waardoor men geen last heeft van extra hongergevoel
• verminderen van gevoelens van stress en vermoeidheid
• vermindering van keel-neus-oor irritaties, zoals slijmvorming en hoesten
• versnelde nicotine-ontgifting van organen

De Luxopunctuur behandeling is
• heerlijk ontspannend - volledig veilig - 100% pijnloos
• een natuurlijke methode zonder toevoegingen
• wetenschappelijk bewezen effectief
• Luxopunctuur® wordt al sinds 1999 wereldwijd met veel succes toegepast in zo’n 750 behandelcentra
• Nú eindelijk ook in Nederland!

De Luxopunctuur behandeling bewezen effectief
In Mei 2007 heeft een onafhankelijke Franse CRO (Clinic Research Office) Tereo International – volledig gespecialiseerd in medische evaluaties - de resultaten van de Luxopunctuur behandelingen in geval van tabaksontwenning wetenschappelijk geëvalueerd.
Het volledige rapport is te downloaden op onze website.
• 90,5% van de klanten is gestopt met roken direct na de 1e behandeling
• 99,2% van de klanten is tevreden over de wijze van behandeling
• de behandeling blijkt even effectief bij alle leeftijden, beroepen en rookgewoontes
• gemiddeld 4,4 jaar ná de behandeling is nog steeds 53,8% van de Luxopunctuur klanten definitief gestopt en blijvend niet-roker. Een onvergelijkbaar hoog percentage!

Voor meer informatie:
Luxofit Nederland
Hoekeindsehof 7, 2665 JZ Bleiswijk
Contact: Frits Groenevelt
Mobiel: 06-54 930 900
Telefoon: 010 – 522 26 43
Fax: 010 – 521 49 08
Email: [email protected]
Website: www.luxofit.nl

Trefwoorden: Acupunctuur, Dopamine, Endorfine, Luxofit, Luxopuncture, Luxopunctuur, Nicotine, Niet-roker, Ontwenningsverschijnselen, Reflextechniek, Rookherinneringen, Serotonine, Tabaksafhankelijkheid, Tabaksontwenning, Verslaving,