Graafzicht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Dekkingstr 1 , 2971 AC Bleskensgraaf, Zuid-Holland

E-mail

Over Graafzicht

AV Zorggroep is op 1 september 2010 ontstaan uit een fusie tussen Emma zorg & welzijn en Zorggroep Alblasserwaard. AV Zorggroep bestaat uit de woonzorgcentra Emma in Leerdam, Graafzicht in Bleskensgraaf, Hof van Ammers in Groot-Ammers en Open Vensters in Leerdam. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket aan thuiszorgdiensten via ons eigen Present thuiszorg.

De medewerkers van AV Zorggroep zetten zich in voor de beste zorg voor onze cliënten. Naast een goede opleiding en praktijkervaring vraagt dat een open en respectvolle houding. Dit is precies wat onze klanten wensen: herkenbare en vertrouwde zorg.

Zorgbrede Governance Code
AV Zorggroep hanteert het Good Governance code branche V&V (Actiz). De bestuurder heeft er voor gekozen breed verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid. Zo heeft de bestuurder gedurende het jaar verantwoording van het gevoerde beleid afgelegd in de vergaderingen van de Raad van Toezicht en in het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/graafzicht

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bleskensgraaf Zuid-Holland

Is Graafzicht in Burgemeester Dekkingstr 1, Bleskensgraaf Zuid-Holland 2971 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Bleskensgraaf Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bleskensgraaf Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bleskensgraaf Zuid-Holland, 2971 AC, Nederland

 • Niba Consultants

  Melkweg 2 D Bleskensgraaf Zuid-Holland 2971 VK

 • Intellinx

  Heulenslag 67 Bleskensgraaf Zuid-Holland 2971 VH

 • Tooga

  Heulenslag 13 Bleskensgraaf Zuid-Holland 2971 VE

 • Kooiman Zonwering

  van Beukelaarweg 34 Bleskensgraaf Zuid-Holland 2971 VL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823260]