Droogspecialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kavelpad 23 , 2411 WK Bodegraven, Zuid-Holland

E-mail

Over Droogspecialist

Droogspecialist bied voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten oplossingen met betrekking tot droging, verwarming, ventilatie,en vochtmetingen. De Droogspecialist verzorgt de plaatsing van de apparatuur en controleert het gehele droogproces, maar u kunt bij ons ook zelf een bouwdroger huren.
Wilt u een bouwdroger huren? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. Wij verhuren apparatuur ten behoeve van ontvochtiging, verwarming en ventilatie. Zo kunt u bij ons naast een bouwdroger ook een luchtdroger, ontvochtiger of heater huren.
BOUWDROGER HUREN.

Wij bezorgen en installeren de apparatuur voor u op uw locatie en kunnen vochtmetingen voor u verrichten om te bepalen wat het vochtgehalte van de constructie is. Wij verhuren onze apparatuur tegen zeer concurrerende tarieven en werken uitsluitend met merken van topkwaliteit. Voor het huren van een professionele bouwdroger of andere apparatuur moet u dus bij ons zijn!

Voor een prettig (werk) klimaat is goede ventilatie van groot belang. De ventilatoren van Droogspecialist, kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt zoals het afzuigen van stof, verfdampen, las rook, koolmonoxide etc. Ze ondersteunen droogprocessen en zorgen voor een goede luchtverdeling bij verwarmingsprojecten. Ook heeft Droogspecialist een groot assortiment ventilatoren voor beluchting/koeling van machinekamers, productieruimtes, bedrijfsgebouwen en vele andere doeleinden. Een goede ventilatie zorgt voor verbetering van de motivatie en productiviteit van de werknemers en draagt bij aan een gezonde luchtkwaliteit. Onze TTV4500 axiaal ventilatoren zijn stapelbaar waardoor er zelfs een “stormwand” mee gecreëerd kan worden.

Droogspecialist beschikt ook over een groot assortiment blowers / zijkanaalventilatoren die geschikt zijn voor ventilatie of afzuiging onder hoge druk.

Wilt u een Heater huren? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. Wij verhuren apparatuur ten behoeve van , verwarming, droging en ventilatie.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/droogspecialist/
Twitter: https://twitter.com/droogspecialis1

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bodegraven Zuid-Holland

Is Droogspecialist in Kavelpad 23, Bodegraven Zuid-Holland 2411 WK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Bodegraven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bodegraven 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bodegraven Zuid-Holland, 2411 WK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766108]