Fort Wierickerschans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordzijde 126 A , 2411 RG Bodegraven, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fort Wierickerschans

Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw evenement, zowel zakelijk als privé, dan bent u bij Fort Wierickerschans aan het juiste adres. Onze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een evenement voor 40 of voor 1000 personen organiseert, alles is mogelijk.

Fort Wierickerschans is bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie. Een basale rustplek in de hectiek van alledag. Een inspirerende accommodatie voor het houden van een zakelijke bijeenkomst, feesten in combinatie met een activiteit in de omgeving. Ook zijn wij officiële trouwlocatie.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/wierickerschans

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fort Wierickerschans in Noordzijde 126 A, Bodegraven Zuid-Holland 2411 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bodegraven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bodegraven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bodegraven Zuid-Holland, 2411 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746688]