Hoog Schilders- en Afwerkingsbedrijf BV Van 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Italieweg 27 , 2411 NR Bodegraven, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoog Schilders- en Afwerkingsbedrijf BV Van 't

Van 't Hoog Schilders- en Afwerkingsbedrijf B.V. is in 1995 opgericht. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse afwerkingen in de bouw en voor particulieren.

U kunt hierbij denken aan binnen- en buitenschilderwerk, maar ook aan diverse manieren van wandafwerking.
Het aanbrengen van zogenoemd 'renovlies' is onze specialiteit. Dit overschilderbare glasvlies wordt vooral toegepast in nieuwe woningen en appartementen en heeft dezelfde uitstraling als

Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, projectinrichtingbureau's, Vereniging van eigenaren en architecten, maar ook particuliere opdrachtgevers zorgen voor een aanzienlijk deel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoog Schilders- en Afwerkingsbedrijf BV Van 't in Italieweg 27, Bodegraven Zuid-Holland 2411 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bodegraven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bodegraven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bodegraven Zuid-Holland, 2411 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826489]