Indoor Steel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reijerskoop 313 , 2771 BN Boskoop, Zuid-Holland

E-mail

Over Indoor Steel

Welkom bij Indoor Steel, het adres voor alle toepassingen van staal in huis, winkel, showroom, kantoor, restaurant, hotel of buitenverblijf!

Bij Indoor Steel kunt u terecht voor:

- stalen kozijnen en binnendeuren
- stalen taatsdeuren
- meubels en accessoires
- trappen en balustrades

Al onze producten zijn maatwerk. Ze worden ambachtelijk vervaardigd in onze eigen werkplaats. Wij kunnen daarom garanderen dat onze producten degelijk zijn, zoals u van oer-Hollandse producten mag verwachten. Wij denken met u mee en vertalen uw idee in een hoogwaardig product.

Stalen kozijnen en deuren zijn tijdloos en veelzijdig. Maar vooral: ze creëren sfeer! Voor een industriële look zijn stalen deuren een echte eye-catcher! De slanke strakke lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect.

Ook een landelijk interieur kan compleet worden gemaakt met stalen kozijnen. De stijlvolle uitstraling is authentiek. De smalle stalen profielen zorgen voor optimale lichtinval en geven de sfeer van vroeger met het comfort van vandaag. Heeft u een moderne en strakke inrichting? Onze deuren zijn uitermate geschikt en zeer goed toepasbaar in uw interieur, mede dankzij de minimalistische profielen en vele mogelijkheden in de afwerking.

Tevens zijn onze stalen kozijnen en deuren leverbaar voor projectinrichting van kantoren en bedrijven. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren verkrijgbaar.
- Taatsdeur: een stalen taatsdeur zonder scharnieren, schroeft om een as die niet in de hoek van het stalen kozijn valt.

- Schuifdeur: voor een optimaal gebruik van de ruimte kunt u kiezen voor een stalen schuifdeur of stalen schuifpui.

- Deur met kozijn: voor een authentieke binnendeur kunt u kiezen voor een handgemaakte stalen binnendeur.

De stalen kozijnen en deuren worden gemaakt van slanke profielen van staal. De stalen deuren worden geleverd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Maar ook hiervoor geldt: wij maken uw stalen deur in opdracht van u, naar uw idee.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Doors & Windows

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Indoor Steel in Reijerskoop 313, Boskoop Zuid-Holland 2771 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Boskoop Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boskoop Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boskoop Zuid-Holland, 2771 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824339]