Nieuw: Chocoladegeschenken met uw bedrijfslogo

Nieuw: Chocoladegeschenken met uw bedrijfslogo van Wijnbox.nl

Door: Wijnbox.nl  08-07-2008

Chocolade is een heerlijk relatiegeschenk. Wijnbox.nl levert nu ook ambachtelijk chocolade eventueel uitgevoerd met uw logo.Bijvoorbeeld heerlijke bonbons met uw logo in een mooie verpakking. De chocolade is van absolute topkwaliteit en is erg lekker. U zult uw medewerkers of relaties er een groot plezier mee doen. Wij leveren maatwerk, dus heeft u bepaalde wensen met chocolade, we zullen graag voor u een offerte maken.

Chocolade als relatiegeschenk is altijd een goede keuze. Wijnbox.nl biedt u de lekkerste en beste chocolade, ambachtelijk gemaakt en u zult u relaties, medewerkers of potentiele klanten een groot plezier doen. Chocoladegeschenken zijn een geweldig relatiegeschenk op vele momenten. Zoals bijvoorbeeld met valentijn, Pasen, met beursen, natuurlijk Sinterklaas en Kerst en de jaarwisseling.
Chocolade als Relatiegeschenk!

Wijnbox.nl personaliseert de chocolade. Lekkere chocolaatjes of bonbons met uw logo en fraaie verpakkingen. Bijvoorbeeld een mooi vierkant doosje met 9 heerlijke bonbons waarvan wij de middelste uitvoeren met uw eigen logo. Deze kan worden uitgevoerd in een formaat dat het nog door de brievenbus past en dus voordelig is in de verzending. Natuurlijk verzorgt Wijnbox.nl ook de verzending voor u als u dit wenst.