Wijn, Champagne en veel geschenken bij Wijnbox.nl

Wijn, Champagne en veel geschenken bij Wijnbox.nl van Wijnbox.nl

Door: Wijnbox.nl  16-09-2008

Met veel plezier en aandacht hebben wij een heerlijk assortiment wijn, champagne en geschenken samengesteld. En we blijven dit assortiment steeds weer aanvullen met mooie ontdekkingen. De wijnen zijn van zeer mooie kwaliteit en naast bekende wijnen willen wij ook graag minder bekende en verrassende mooie wijnen aanbieden.
Wijnbox.nl is in de zomer van 2004 opgericht door Andreas Vergunst en is ontstaan uit liefde voor de goede dingen van het leven. Genieten staat centraal. Wijnbox.nl wil u een moment van ontspanning aanbieden zodat u even zorgeloos kunt genieten.
Inmiddels is Wijnbox.nl uitgegroeid tot een bedrijf dat voor vele bedrijven, zowel groot als klein, de relatiegeschenken verzorgt. En onze webwinkel heeft een trouwe schare klanten, waar iedere dag weer nieuwe klanten bijkomen.

Wijnbox.nl is een onderneming die verfrissend, innovatief en helder onderneemt. Wij leveren kwaliteitswijnen en luxe relatiegeschenken. Onze klanten zijn erg tevreden over onze goede en snelle service, hoge kwaliteit van de producten en onze flexibiliteit.

Eigen Import
Een gedeelte van het assortiment importeren wij zelf. Zo importeren wij wijnen van de wijnhuizen Rocca di Fabbri en Fattoria di Presciano uit Italie en wijnen van het wijnhuis St.Andrea uit Hongarije. Deze wijnhuizen maken verrassende en originele wijnen van topkwaliteit.

Relatiegeschenken
Naast de webwinkel biedt Wijnbox.nl maatwerk aan voor bedrijven op het gebied van relatiegeschenken. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketen , luxe theekisten met logo, wijn met uw eigen etiket of combinatiepakketten met wijn en thee. Heeft u andere verzoeken, dan willen wij u hier ook graag mee helpen.

MKB OK Website Keurmerk
24 oktober 2005 heeft Wijnbox.nl als eerste wijnwinkel in Nederland het mkbOK Website Keurmerk ontvangen. Een keurmerk voor betrouwbare en goede websites.


Betalingssysteem iDeal:
Sinds februari 2006 kunt u bij Wijnbox.nl ook betalen via iDeal. Als u beschikt over internetbankieren, kunt u via dit systeem zeer veilig afrekenen.

De belangrijkste punten op een rij:

Makkelijk online bestellen van uw wijn, Champagne, olijfolie en geschenken.
Bel ons voor advies over uw wijn of Champagne keuze.
24 uur per dag en 7 dagen per week online bestellen.
Breed assortiment wijn uit heel de wereld in verschillende prijsklassen.
Topkwaliteit wijn, Champagne en olijfolie. Gedeeltelijk eigen import.
Wij bezorgen uw wijn en Champagne binnen heel Europa.
Wij bezorgen binnen 48 uur. Bezorging de volgende dag is meestal mogelijk.
Wij bezorgen uw flessen wijn en andere bestellingen van maandag tot en met zaterdag.
Bedrijven kunnen ook telefonisch of per email bestellen.
Veilig kopen en afrekenen met Ideal, Creditcard, eenmalige machtiging of per factuur voor bedrijven.
Maatwerk in Relatiegeschenken.
Wij zijn gespecialiseerd in Wijn met uw eigen etiket!. Een lekker en persoonlijk relatiegeschenk.
Wijnbox.nl levert heerlijke ambachtelijke chocolade met uw logo.