Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brandwijksedijk 49 , 2974 LD Brandwijk, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost

Ik ben Nicolet den Besten en verloskundige in verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost. Vanaf 1 augustus 2006 ben ik de uitdaging aangegaan en ben zelf een praktijk gestart. Een aantal verloskundig actieve huisartsen hebben in 2006 aangegeven te willen stoppen met het verlenen van verloskundige zorg. Na overleg met deze huisartsen heb ik besloten de verloskundige zorg over te nemen en zo is verloskundigenpraktijk Ablasserwaard-Oost ontstaan.

Lianne.
Ik ben Lianne van Oenen. Omdat de praktijk in de loop der jaren gegroeid is kwam er voor mij in 2011 de kans om ook aan de slag te gaan bij verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost. Vanaf 1 augustus 2011 ben ik begonnen als waarneemster en vanaf 1 januari 2012 zijn we officieel een duopraktijk.

Werkgebied.
Wij zijn werkzaam in Meerkerk, Hoornaar, Hoogblokland, Noordeloos, Ameide, Nieuwpoort, Langerak, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Giessenburg, kortom het oostelijke deel van de Alblasserwaard.

Meestal begint de bevalling tussen de 37e en de 42e week van de zwangerschap. Binnen deze periode mag je, wanneer er geen complicaties zijn ontstaan, kiezen of je thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Het is belangrijk dat je de plaats van je bevalling kiest waar jij en je partner ontspannen zijn, dan beval je het beste. De uiteindelijke keus voor de plaats van bevalling kun je nog tijdens de bevalling maken, maar denk hier wel vast over na tijdens de zwangerschap.

Voorbereidingen.

Vanaf 37 weken mag je onder begeleiding van je verloskundige bevallen. We adviseren om een aantal dingen tegen die tijd in huis te hebben. Vaak kun je dit kraampakket via je zorgverzekering krijgen, je kunt het ook zelf samenstellen.

Kraampakket:

Matrasbeschermer.
2 kraammatrassen.
10 celstofmatjes.
1 navelklem.
1 flesje alcohol.
2 pakjes steriele gaasjes.
1 pak watten.
Kraamverband.
Zeeppompje.
Digitale thermometer voor jezelf (geen oorthermometer).
Digitale thermometer voor de baby.
2 metalen babykruiken.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/verloskundigenpraktijkalblasserwaardoost/

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost in Brandwijksedijk 49, Brandwijk Zuid-Holland 2974 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Brandwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brandwijk Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brandwijk Zuid-Holland, 2974 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814662]