Kunstkoop kZag kZag

Door: Art-emis (web)ontwerp  07-12-2006
Trefwoorden: Ontwerp, Kunst, Webdesign

Briels kunstenaar Bernadet van Essen heeft zo een verscheidenheid aan beeldwerken, dat besloten werd tevens werk te leen aan te bieden. Uitleen kZag kZag is een onderdeel van Bezielde Beelden welke er naar streeft kunst dichter bij het publiek te brengen. Filosofie daarachter is dat kunst en schoonheid bezieling brengen. Bezieling is een eerste levensbehoefte van de mens.

kZag kZag heeft een online katalogus waar u kunt kiezen voor kopen of lenen. Deze katalogus zal telkens aangevuld worden met nieuwe werken.

Naast het online kopen of lenen is er tevens en altijd de mogelijkheid langs te gaan in atelier/galerie kZie kZie, waarvan kZag kZag deel uitmaakt. Indien mogelijk kunt u daar de werken "live" zien. Het is niet mogelijk alle werken op stock te hebben, maar de aanwezige werken geven een goed beeld van de mogelijkheden.

Deze mogelijkheden zijn divers. Behalve de keuze van voorstelling, is daarnaast ook een keuze van materiaal en formaat. De beeldwerken kunnen op vele soorten materiaal afgedrukt worden, zoals kanvas, papier, hout.

kZie kZie adviseert ook in totale aankleding van wanden of bedrijfsruimtes en is gevestigd te Vierpolders. Het adres is Seggelant Noord 11. Bezoek is volgens afspraak zodat er voldoende tijd voor u gereserveerd kan worden.

Bel voor een afspraak met nummer (06)51490628.

Trefwoorden: Briefpapier, Creatief, Kreatief, Kunst, Kunstenaar, Ontwerp, Seggelant, Webdesign, Webhosting, Webontwerp, Websites

Contact Art-emis (web)ontwerp

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share