Garage van Eendenburg winnaar van de verkiezing mijnautobedrijf (bovag)

Garage van Eendenburg winnaar van de verkiezing mijnautobedrijf (bovag) van Garage Van Eendenburg

Door: Garage Van Eendenburg  06-06-2007
Trefwoorden: Bovag, Occassion, Universeel

'Mijn Autobedrijf van het Jaar' ligt in Brielle

Garage Van Eendenburg uit Brielle is tijdens een feestelijke verkiezing van de BOVAG-afdeling Auto Bedrijven Associatie (ABA) op 5 juni in Bussum uitgeroepen tot 'Mijn Autobedrijf van het Jaar 2007'. Klanten, collega-ondernemers en een vakjury beoordeelden Van Eendenburg als het beste onafhankelijke autobedrijf.

Via internet brachten ruim 5.000 mensen hun stem uit en daaruit werden drie autobedrijven genomineerd door de vakjury, met daarin onder andere autocoureur en TV-presentator Tim Coronel. De andere genomineerden waren Autobedrijf Scheers uit Giesbeek en Autobedrijf Jan Wals uit Ilpendam. Enkele honderden collega-ondernemers mochten uiteindelijk de beslissende stem uitbrengen.

Persoonlijke aandacht
Van Eendenburg heeft complete families als tevreden klanten en volgens de jury blinkt het bedrijf uit in persoonlijke aandacht. Eigenaar At van Eendenburg is uiteraard zeer blij: “Geweldig! Zeker nu ik heb besloten het wat rustiger aan te gaan doen en mijn dochter en schoonzoon meer naar de voorgrond treden, is het echt een kroon op ons werk!” Naast eeuwige roem krijgt winnaar Van Eendenburg een uitgebreid portret in het TV-programma ‘AutoXperience’ en een VIP-arrangement voor het hele bedrijf tijdens het Formule 1-evenement Bavaria City Racing in Rotterdam. Autobedrijven Scheers en Wals ontvingen een Bavaria-pakket met daarin onder andere een Perfect Draft thuistap.


Datum: 06-06-2007 (bron bovag)

Trefwoorden: Autobedrij, Bovag, Mijnautobedrijf, Occassion, Universeel,