Winnaar Mijnautobedrijf

Winnaar Mijnautobedrijf van Garage Van Eendenburg

Door: Garage Van Eendenburg  06-06-2007
Trefwoorden: Bovag, Aba, Mijnautobedrijf

BOVAG
06-06-2007
Autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle verkozen tot beste onafhankelijke autobedrijf van Nederland

Mijn Autobedrijf van het Jaar, dat is de prestigieuze titel die autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle sinds gisteravond mag voeren. Zowel door klanten als door een professionele jury én collega autobedrijven is het familiebedrijf Van Eendenburg tijdens een feestelijke verkiezing als winnaar uit de bus gekomen. De verkiezing is een initiatief van de BOVAG-afdeling ABA (Auto Bedrijven Associatie). Zij behartigt de belangen van de onafhankelijke autobedrijven. De winnaar werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de ABA-ledendag in theater t Spant! in Bussum.

Altijd streven naar perfectie
De heer Van Eendenburg is zeer blij met de titel die zijn autobedrijf heeft gekregen. Het is geweldig! Ik had het niet verwacht maar wel gehoopt. Zeker nu ik heb besloten het wat rustiger aan te gaan doen en mijn dochter en schoonzoon meer naar de voorgrond treden, is het echt een kroon op ons werk! aldus At van Eendenburg. Sinds de nominatie hebben we bovendien echt een toename in het werk gezien, dus de prijs is ook voor de toekomst heel waardevol.
Autobedrijf Van Eendenburg is verkozen uit drie genomineerden die geselecteerd waren door een vakjury. De vakjury bestond uit Auke Cupédo (hoofdredacteur van het vakblad Auto & Motor TECHNIEK) en Tim Coronel (autocoureur en TV-presentator). Op de ABA-ledendag konden de aanwezigen uiteindelijk stemmen op de genomineerde collega-bedrijven. Volgens de jury heeft Van Eendenbrug complete families als tevreden klanten en blinkt het bedrijf uit in persoonlijke aandacht.

Strategie ABA
Dit jaar is er voor de eerste keer een prijs uitgereikt aan een onafhankelijk autobedrijf dat naast klanten ook door een professionele jury en door collega-autobedrijven als beste wordt gewaardeerd, aldus ABA-voorzitter Bertho Eckhardt. De verkiezing past goed in de strategie die ABA al enige tijd volgt. ABA informeert namelijk autobezitters over de voordelen van onafhankelijke autobedrijven. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en onderhoudsklussen aan je auto waarbij een persoonlijke benadering een sterk punt is. Door de komst van nieuwe wetgeving beschikken onafhankelijke autobedrijven inmiddels over de kennis en kunde om de meest moderne autos te repareren en onderhouden. Ook blijft, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, de fabrieksgarantie behouden na een bezoek aan zon bedrijf.

Portret in AutoXperience
De verkiezing is in februari 2007 van start gegaan. Via www.mijnautobedrijf.nl konden mensen hun tevredenheid uiten over hun onafhankelijk autobedrijf. De stemmers konden op de website aangeven in hoeverre ze tevreden zijn over de servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook kon een algemene waardering in de vorm van een rapportcijfer worden gegeven. Via de website kwamen in het totaal ruim 5000 reacties binnen. De vakjury en de aanwezigen op de ABA-ledendag hebben uiteindelijk de definitieve winnaar gekozen. RTL-programma AutoXperience zendt binnenkort een portret van de winnaar autobedrijf Van Eendenburg uit.

Over ABA
ABA is de afdeling van BOVAG die de belangen behartigt van de merkonafhankelijke autobedrijven. Momenteel zijn er ruim 3300 bedrijven aangesloten bij ABA, die met zon 16.000 medewerkers een omzet realiseren van ruim 5 miljard euro. Meer informatie staat op www.mijnautobedrijf.nl.

Bron: BOVAG persdienst
Datum: 06-06-2007

Trefwoorden: Aba, Bovag, Mijnautobedrijf