Welzijn Ouderen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rozemarijnstraat 42 , 3231 AL Brielle, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Welzijn Ouderen

Welzijn Ouderen is een organisatie voor en door ouderen. Zij biedt door middel van activiteiten, cursussen en diensten ondersteuning aan de zelfstandig wonende oudere inwoners van de gemeente Brielle.

Welzijn Ouderen is te vinden in een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Brielle en vormt het ontmoetingspunt voor ouderen. De Infirmerie en het Leercentrum 55+ Brielle, bieden prima mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Vrijwilligers zijn op diverse plaatsen werkzaam om de dagelijkse activiteiten te organiseren.
Beroepskrachten van Welzijn Ouderen ondersteunen met raad en daad en zijn betrokken bij (nieuwe) projecten, ontwikkelingen en initiatieven.

In De Infirmerie ontmoeten ouderen elkaar bijna dagelijks. Welzijn Ouderen biedt in hét ontmoetingscentrum voor 55-plussers in Brielle een zeer gevarieerd activiteitenprogramma. Van portretschilderen tot volksdansen en van bridge tot koersbal. Ook kan er dagelijks worden gebiljart en is er een teken- en schilderclub actief.

Maandelijks kunnen bezoekers - op een groot beeldscherm met perfect geluid - genieten van opera's in het Muziektheater. Het volledige activiteitenprogramma kunt u inzien op www.catharinastichting.nl.

Al 550 55plussers zijn in het bezit van de BONUSpas waarmee activiteiten en cursussen gratis of met korting kunnen worden bezocht. Ook geven leveranciers, winkeliers en horecagelegenheden korting op vertoon van de BONUSpas. Verdere informatie vindt u in de brochure BONUSpas op www.catharinastichting.nl.

Welzijn Ouderen
Rozemarijnstraat 42
3231 AL Brielle
T 0181 - 416863
F 0181 - 418060
E [email protected]
E [email protected]

Openingstijden:
10.00 - 13.30 uur (op werkdagen)

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Brielle Zuid-Holland

Is Welzijn Ouderen in Rozemarijnstraat 42, Brielle Zuid-Holland 3231 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Brielle Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brielle Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brielle Zuid-Holland, 3231 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816002]