André Adams bij Ab Ovo aangesteld als Business Unit Manager Banking & Insurance

Door: Ab Ovo Nederland  27-01-2006
Trefwoorden: It

Capelle a/d IJssel, 26 januari 2006 – Per 1 januari is André Adams in dienst getreden bij IT-dienstverlener Ab Ovo. Adams is in de functie van Business Unit Manager voor het segment Banking & Insurance verantwoordelijk voor de bestaande klantenportefeuille en de uitbreiding daarvan. Adams (39) is afkomstig van Ordina Applications Management, waar hij als management consultant, naast zijn interne verantwoordelijkheden, verschillende projecten heeft geleid en uitgevoerd, onder andere bij de Ministeries van Defensie en Justitie.
Ook bij andere werkgevers als LogicaCMG en Van Leeuwen Buizen heeft Adams de nodige ervaring opgedaan. Naast zijn werkzaamheden bij Ab Ovo participeert hij in de IT Governance Association dat onderdeel is van ITSMF (IT Service Management Forum). Hij zet met een aantal andere deskundigen een framework op voor IT Governance dat hij op 21 maart zal presenteren op het Cross Governance Congres. André Adams over zijn nieuwe werkgever: “Organisaties zijn continu op zoek zijn naar andere leveranciers. Ondanks deze trend blijkt vaak dat een keuze voor Ab Ovo voor de klant een lange termijn keuze is. Dit komt voornamelijk door de inhoudelijk sterke kennis van de markten waarin Ab Ovo actief is. Daarnaast is Ab Ovo bereid haar kennis te delen met de klant.” Adams en collega’s gaan voor de financiële markt gerichte maatwerkoplossingen ontwikkelen die inspelen op de branchespecifieke problematiek.

Over Ab Ovo
Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities door een combinatie van kennis van ICT, diepgaande managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sector Transport & Logistiek in heel Noord-west Europa. De laatste jaren bewijst Ab Ovo zich ook buiten deze sector bij een sterk groeiend aantal industriële ondernemingen, financiële instellingen en diverse overheden. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking ‘Ab ovo usque ad mala’ die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd compleet was. Van begin tot eind, ofwel van het voorafje (ei) tot het nagerecht (de appel). Dat is wat Ab Ovo nastreeft – vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium “Bij ons lukt het wèl”.
 
Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen

Trefwoorden: It

Contact Ab Ovo Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share