Nederlandse ICT dienstverlener Ab Ovo opent eerste buitenlandse vestiging in Duitsland

Door: Ab Ovo Nederland  07-02-2006
Trefwoorden: It, Computer Software

Eerste stap naar volledig Europese dekking

Capelle a/d IJssel, 6 februari 2006 - Ab Ovo, een snel groeiende specialist in het leveren van ICT-oplossingen, opent deze week haar eerste buitenlandse vestiging in de voormalige hoofdstad van de Bondsrepubliek, Bonn. Ab Ovo Deutschland GmbH is de eerste stap op weg naar de voorgenomen Europese dekking. De directie van de nieuwe vestiging komt in handen van de Duitser Dirk Maroni en de Nederlander Ronald van Doorn.

Het ligt in het voornemen van de directie in de komende jaren ook in andere Europese landen vestigingen te openen. Ab Ovo heeft met name in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk al een klantenbestand dat eigen vestigingen rechtvaardigt. De onderneming wil een Europese speler worden met speerpunten in diverse marktsegmenten en branches. Ab Ovo is traditioneel sterk vertegenwoordigd in de markt voor transport en logistiek, maar heeft de laatste jaren ook grote projecten gerealiseerd bij financiële instellingen, industriële ondernemingen en overheden, zowel in Nederland als daarbuiten.

Ab Ovo heeft verder een sterke positie bij spoorwegmaatschappijen in Europa. Zo zijn er in de afgelopen jaren planningsoplossingen ontwikkeld en operationeel gemaakt bij Railion Nederland en Railion Deutschland en opdrachten uitgevoerd bij onder meer EWS (English, Wales & Scottish Railways), National Express en EVR (Estonian Railways). Daarnaast behoren in Duitsland de televisiezender ZDF, transporteur Schenker/Stinnes en luchtverkeersleider Deutsche FlugSicherung tot de klanten en staat een aantal andere opdrachten op stapel.

Trefwoorden: Computer Software, It

Contact Ab Ovo Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share