Artweger Twinline2 (douchebad)

Artweger Twinline2 (douchebad) van Burgmans Sanitair BV

Door: Burgmans Sanitair BV  06-07-2011
Trefwoorden: Badkamer, Sanitair, Twinline

HET LIGBAD VAN DE TOEKOMST

In 2010 brengt Artweger nieuwe modellen van de TWINLINE serie op markt, TWINLINE 2. Met deze nieuwe modellen gaat Artweger nog consequenter in de richting van een comfortabel ligbad met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek voor kleine badkamers.  

In 2006 schiep Artweger met de introductie van de TWINLINE een nieuwe productcategorie: de eerste volwaardige combinatie van ligbad en douche. De grote belangstelling voor deze nieuwe comfortoplossing voor de badkamer leidde tot een permanente doorontwikkeling en completering van het TWINLINE-assortiment, onlangs zelfs uitgebreid met een whirlpool-systeem.

In 2010 introduceert Artweger een extra productserie van TWINLINE: de TWINLINE 2. Dit is het toekomstgeoriënteerde alternatief voor traditionele bad- of doucheoplossingen. Door de rechtlijnige badvorm en de geïntegreerde, rechte douchedeur is de ruimtebehoefte van het ligbad aangepast. Zo  is het gemakkelijk om een oud ligbad voor een nieuwe TWINLINE om te wisselen. Een ligbad dat  duidelijk meer te bieden heeft, de geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte. Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor een plotseling openen van de deur bij het vullen en baden.

Dit combi bad combineert een volwaardige douche en een comfortabel ligbad in één product en verwezenlijkt vandaag al de toekomst van het ligbad. Ze overtuigt ook door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met traditionele douche- en badoplossingen.

Twinline 2 is verkrijgbaar in 3 maten, 160x75, 170x75 en 180x80 cm. De mantels zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit meerdere kleuren glasoppervlakken.


Informatie bij:

Burgmans Sanitair BV

Tel. 010-2271889

[email protected]

www.artweger.com

Trefwoorden: Badkamer, Sanitair, Twinline

Andere producten en diensten van Burgmans Sanitair BV

Artweger Cityline For Me, specialistisch maatwerk in de douche van Burgmans Sanitair BV thumbnail
07-04-2009

Artweger Cityline For Me, specialistisch maatwerk in de douche

Met de douchewand CITYLINE FOR ME introduceert Artweger de eerste profielloze douchewand met uitsluitend gelijmde elementen. Kenmerkend zijn de transparante optiek en geometrische vormgeving en het feit dat alle elementen aan de buitenzijde zijn gelijmd. Hierdoor ontstaat een compleet gladde binnenzijde.

Artweger maakt inmiddels vijf jaar gebruik van deze ongeëvenaarde innovatieve lijmtechniek, welk afkomstig is uit de ruimtevaart. Dankzij deze unieke bevestigingstechniek is het


Artweger Pureline, nu ook in zwart, wit of zwart/wit van Burgmans Sanitair BV thumbnail
07-04-2009

Artweger Pureline, nu ook in zwart, wit of zwart/wit

Goed design is tijdloos, kijk naar de kleine zwarte van Coco Chanel. Sinds decennia is het de eerste keuze voor een stijlvol optreden. De laatste tijd betreedt deze klassieker ook de badkamer, met kleurige profielen van douches, geheel in zwart en wit natuurlijk.
Heldere lijnen en gereduceerde kleuren, dit alles fascineert tot vandaag de dag de stijl van de Franse modeontwerpster. Artweger heeft deze vormenspraak voor het eerst vertaald naar de badkamer. Met de drie speciale modellen PUREL


Artweger Twinline met whirlpool van Burgmans Sanitair BV thumbnail
07-04-2009

Artweger Twinline met whirlpool

Douche en ligbad in één, dat was de Artweger Twinline altijd al. Het nieuwe model met whirlpool-functie brengt nu op geraffineerde wijze een maximaal aan comfort in de kleinere badkamer.

Douchen, baden of je in de whirlpool door luchtige massagesproeiers laten verwennen?
Met de Artweger Twinline Whirlpool is vanaf nu alles mogelijk. Het is de ideale oplossing voor moderne badkamers, die een flexibele inrichting vragen op een beperkte vloeroppervlak.
Artweger