Online magazine

Online magazine van CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie

Door: CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie  06-06-2012
Trefwoorden: Digitaal Magazine, interactief magazine

ONLINE MAGAZINE... Softwarematig kunstje of maatwerk constructie? Steeds meer bedrijven kiezen voor een ‘online magazine’. Als gevolg hiervan is het begrip online magazine sterk vertroebeld. Betitelt de één een bladermechanisme (pageturner) als online magazine, gaat de ander hier pas toe over wanneer een soortgelijke applicatie film en geluid bevat. Tijd voor verheldering! De verwarring wordt veroorzaakt door een combinatie van naam, mogelijkheden én verwachtingen. Om orde te scheppen verdelen we het totale aanbod digitale media in twee groepen; de softwarematige en de custom made applicaties...

Trefwoorden: Digitaal Magazine, interactief magazine

Contact CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie

Grafische projecten van CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie thumbnail
06-06-2012

Grafische projecten

Kennis van uw klant... Onze belevingscommunicatie brengt interactie tussen u en uw klant tot stand. Hierdoor vergroot het inzicht in uw klant en ontstaat een perfecte basis voor een loyale klantrelatie.


Interactieve projecten van CARREE | Visuele & Interactieve Communicatie thumbnail
06-06-2012

Interactieve projecten

Onuitputtelijke conceptdenkers, vindingrijke programmeurs, creatieve ontwerpers en veelzijdige redacteurs. Allen met een no nonsens mentaliteit, tomeloze passie voor het vak en alleen oog voor optimale kwaliteit... dat is CARREE!