Health Certification Training, door Coaching Plaza van Hans Polak

Health Certification Training, door Coaching Plaza van Hans Polak van Coaching Plaza B.V.

Door: Coaching Plaza B.V.  29-10-2008
Trefwoorden: Coaching Plaza

De Health Certification Training staat open voor NLP Master Practitioners en wordt geheel verzorgd door Robert Dilts, Tim Hallbom en Suzi Smith. De training begeleidt deelnemers naar congruent NLP-meesterschap in alle NLP toepassingen.
Het programma biedt de gelegenheid voor systematische zelfreflectie en verdieping van persoonlijke en professionele vaardigheden. Deelnemen aan deze training betekent in een veilige omgeving werken aan vaak vergelijkbare doelen met gemotiveerde en geïnspireerde mensen.

De training  is opgebouwd als een serie van vier vijfdaagse sessies in de loop van een jaar. Een groot aantal NLP principes, oefeningen en modellen - in een kader van welbevinden, vitaliteit en gezondheid - worden behandeld en eigen gemaakt door demonstraties, oefeningen, supervisie en intervisie.

De kwaliteit van de trainers zorgt voor hoogstaande feedback tijdens de trainingen. Geëngageerde en deskundige begeleiders zijn het hele traject aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. De begeleiders zijn HCT gecertificeerd.

Robert, Suzi en Tim ontwikkelden gezamenlijk deze post-master opleiding om meesterschap in NLP coaching te bieden op het nivo van overtuiging, identiteit en spiritualiteit. De training wordt afgesloten met een certificering als NLP Health Coach.HEALTH CERTIFICATION TRAINING >> English version Krachtig & vitaal! Ervaar het hoogste NLP-Niveau ! Robert Dilts, Tim Hallbom en Suzi Smith starten in het najaar van 2008 de unieke Health Certification Training exclusief voor Europa in Nederland. Leer vitaliteit en welbevinden in uzelf én anderen te bekrachtigen en te stimuleren ! Word NLP Health Coach! De Health Certification Training is het derde jaar NLP voor Master-practitioners. Schrijf nu in door hier te klikken. Nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze NLP training bevat specifieke technieken voor de hoogste neurologische niveaus van Bateson & Dilts. De informatieavond (gratis) is op 17 september. Aanmelden kan door hier te klikken. Data : Oktober 18-22, 2008 (Suzi Smith) Meer info? - Brochure Januari 24-28, 2009 (Tim Hallbom) - Studiegids Mei 10-14, 2009 (Suzi Smith) November 11-15, 2009 (Robert Dilts / Suzi Smith) Deze exclusieve HCT-training wordt georganiseerd door Coaching Plaza, hét netwerk van coaches voor Personal Coaching in het bedrijfsleven. www.healthcertificationtraining.nl www.coachingplaza.nl

Trefwoorden: Coaching Plaza