Waternieuws, mineraalwater als communicatiemiddel, helderder kan niet

Waternieuws, mineraalwater als communicatiemiddel, helderder kan niet van Company Products B.v. - Bedrijfswater

Door: Company Products B.v. - Bedrijfswater  23-10-2007

Neem een handzaam PET-flesje met “gegarandeerd” mineraalwater, voorzie het flesje van een etiket met de naam van een firma of een product, en er ontstaat een eminent communicatiemiddel. Dat is de filosofie achter de activiteiten van Company Water dat sinds kort in Nederland en België bezig is om zoveel mogelijk bedrijven en organisaties van hun “eigen” flessenwater te voorzien. Het idee is overgewaaid uit Scandinavië waar jaarlijks vele miljoenen “eigen” flesjes water aan de man worden gebracht. Het mineraalwater, dat wordt gebotteld bij gecertificeerde bronnen in Duitsland en Denemarken, begint nu ook de weg in ons land te vinden.

Steeds meer bedrijven zien dat de flesjes mineraalwater ideale communicatiedragers zijn. Wanneer ze aan bezoekers van bijvoorbeeld een beurs worden uitgedeeld blijkt dat zo’n flesje gemiddeld een uur gebruikt wordt… om uit te drinken en om de firmanaam op het etiket te lezen of met een merk geconfronteerd te worden. Het blijkt een ideaal relatie-artikel te zijn omdat de attentiewaarde hoog is en de prijs voor het succes verrassend laag. Bedrijven als het reclamebureau Admix Zaken zijn Zaken, Volvo, Kappa, Diesel, Goudse Verzekering en organisaties als het Nationaal MS Fonds hebben sinds kort hun eigen flesje mineraalwater voorzien van hun eigen etiket of product, niet alleen bestemd voor gasten en beurzen, maar ook bestemd als “water van het huis”, tijdens vergaderingen en voor het personeel. Ook voor sportcentra, bakkerijen en andere bedrijfstakken…blijkt eigen huiswater een topper te zijn.

Alle gemak voor de klant
Om van het product geen eenheidsworst te maken, heeft Company Water verscheidene modellen flessen laten ontwikkelen, variërend van inhoud en vorm en desgewenst voorzien van doppen in vele kleuren. Daarnaast is het mogelijk de flesjes te leveren met een sportdop. In zee gaan met Company Water betekent voor de klant alle gemak. Eén telefoontje, één mailtje met het logo van de firma of het product en één adres zijn voldoende om binnen enkele weken de flesjes, verpakt op pallets, afgeleverd te krijgen.

Insiders verwachten dat het eigen label-water een belangrijk marktaandeel kan veroveren op de traditionele merken van mineraalwaters. Daarbij wordt uiteraard gekeken naar de enorme groei op de Scandinavische markt en succesvolle ontwikkelingen in Engeland.
Net zoals de traditionele mineraalwatermerken wordt het eigen label-mineraalwater uit bronnen gewonnen en voldoet het aan de strengste kwaliteitseisen.Voor de media
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christ’l Vandegehuchte bij Company Products BV, Postbus 22422, 3003 DK Rotterdam, tel 0031(0)10-2707552, [email protected] of surf naar www.company-water.nlContact Company Products B.v. - Bedrijfswater

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share