Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum Hess

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reigerlaan 195 , 2903 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum Hess

In het hart van Capelle aan den IJssel, vlakbij winkelcentrum ‘De Koperwiek’, zijn ook uw gasten welkom. Rouwcentrum ‘Hess’ is tegelijk met Rouwcentum ‘Overschie’ gerenoveerd om het nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Zo hebben we het gebouw uitgebreid met twee familiekamers. Geheel in de familietraditie van Hess ten aanzien van onze filosofie over uitvaartzorg, straalt rouwcentrum ‘Hess’ rust en warmte uit.

Ook in rouwcentrum ‘Hess’ staan ontvangst, condoleance en catering centraal. We hebben alles in het werk gesteld om in Capelle aan den IJssel een plek te maken waar een mooi en waardig afscheid een vanzelfsprekendheid is. We zijn in Capelle aan den IJssel prima bereikbaar: het rouwcentrum heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en bus en metro stoppen op loopafstand.

Hess uitvaartzorg is een middelgrote "full-service" uitvaartonderneming waar traditionele service en eigentijdse kwaliteit voorop staan. Om dat mogelijk te maken investeert Hess niet alleen in haar uitvaartcentra, wagenpark of drukkerij. Natuurlijk is dat nodig om aan de wensen die vandaag de dag leven invulling te geven. Maar voor Hess is het team van mensen dat u van dienst is veel belangrijker. Omdat bij een uitvaart zo veel aspecten van het leven aan bod komen is het team van Hess zo breed mogelijk samengesteld. Vanuit verschillende maatschappelijke posities heeft Hess betrokken mensen gezocht die samen dezelfde passie delen: het afscheid, hoe klein of hoe groot ook, zo waardig en respectvol mogelijk maken.

Hess uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies in de ruime regio rond Rotterdam, van Vlaardingen tot Dordrecht en van Lekkerkerk tot Moordrecht. Vanuit haar eigen locaties in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit ieder uitvaartcentrum of - waar toegestaan - woonzorgcentrum van uw keuze. Ook bij u in de buurt.

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hess-Uitvaartzorg-1007443775964422/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Capelle aan den IJssel Zuid-Holland

Is Hess Uitvaartzorg Rouwcentrum Hess in Reigerlaan 195, Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2903 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Capelle aan den IJssel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland, 2903 LG, Nederland

 • Ecoreno

  Cypresbaan 9 Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2908 LT

 • Publi Design & Advertising

  Rivium Quadrant 81 Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2909 LC

 • Fresa

  Spoorlaan 10 Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2908 BG

 • Rosamfa

  Keerkring 93 Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2904 HB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822975]