iMotion 2301: De nieuwe, ecologisch verantwoorde schuifdeuraandrijving

iMotion 2301: De nieuwe, ecologisch verantwoorde schuifdeuraandrijving van Imtech Security Solutions

Door: Imtech Security Solutions  05-05-2009
Trefwoorden: Schuifdeuraandrijving, Imotion 2301

De iMotion 2301 is de nieuwste schuifdeuraandrijving die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van automatische deuren.
Door de consequente focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en geruisloze werking bij veelvuldig gebruik, is de iMotion 2301 een hoogwaardig product met een lange levensduur. Bovendien is de iMotion energiezuinig en bespaart het milieu. 96 procent van de onderdelen is recyclebaar.
De krachtige aandrijving maakt uiterst dynamische deurbewegingen mogelijk, wat het gebruikscomfort verbetert en ook bij druk personenverkeer een soepele doorgang toelaat. Voor speciale toepassingen kan de werking aan de specifieke behoeften worden aangepast.
Tevens voldoet de iMotion 2301 aan de eisen van de RoHS-conformiteit (loodvrij volgens EG-richtlijn 2002/95/EG) en respecteert dus op lange termijn de ecologische grondbeginselen voor een verwijdering en recycling zonder schadelijke stoffen.

Toepassingen
De schuifdeuraandrijving iMotion 2301 is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. Dankzij de slijtvaste motortechnologieën is de aandrijving bijzonder geschikt voor schuifdeuren op drukke locaties, bijvoorbeeld in openbare gebouwen, luchthavens, stations, supermarkten enz.
Omdat zowel in de aandrijving als bij het loopwerk de geluidsproductie consequent is beperkt, is deze schuifdeuraandrijving ook optimaal geschikt voor veelvuldig gebruikte binnendeuren.

Nadere informatie
Imtech Access & Security
Tel +31 (0) 10 28 42 666
www.imtechas.eu

Trefwoorden: Imotion 2301, Schuifdeuraandrijving,