Imtech introduceert de krachtpatser onder de schuifdeuraandrijvingen

Imtech introduceert de krachtpatser onder de schuifdeuraandrijvingen van Imtech Security Solutions

Door: Imtech Security Solutions  23-01-2012
Trefwoorden: Automatische Schuifdeur, Automatische Toegangsdeur

De krachtpatser Tormax iMotion 2401 schuifdeuraandrijving is onlangs verbeterd, waardoor deze nu een deurvleugelgewicht aan kan van wel 450 kg. De sterke aandrijving is in staat om hele zware deuren dynamisch te bewegen. Dit verbetert het gebruikscomfort en voorkomt vertragingen wanneer er veel personen passeren.

Imtech Security Solutions is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van automatische deuren van het merk Tormax. En is dan ook dé partner van Tormax voor heel Nederland. Het merk Tormax staat al jaren bekend om haar sterke en betrouwbare aandrijvingen. Het opent geruisloos kleine, maar vooral ook grote deurvleugels in zowel binnen- als buitentoepassingen. Met de aanpassing van de iMotion 2401 schuifdeuraandrijving spant zij nu echt de kroon en is het de sterkste deuraandrijving in de markt. De iMotion 2401, is namelijk geschikt voor deurvleugelgewichten tot 450 kg en is dus een echte krachtpatser met een uitzonderlijk prestatievermogen. De iMotion 2401 schuifdeuraandrijving is speciaal ontwikkeld voor prestigieuze personen doorgangen zelfs voor monumentale toegangen bestaan er nauwelijks beperkingen wat betreft architectonische wensen.
 
Vanwege de slijtagearme motortechnologie en de grote dynamiek is de aandrijving bijzonder geschikt voor schuifdeuren die zeer intensief worden gebruikt zoals in openbare gebouwen, op luchthavens, stations, supermarkten etc.

De iMotion 2401 voldoet aan de eisen van de RoHS-conformiteit (loodvrij volgens EG-richtlijn 2002/95/EG) en respecteert dus op lange termijn de ecologische grondbeginselen voor een verwijdering en recycling zonder schadelijke stoffen.

Trefwoorden: Automatische Schuifdeur, Automatische Toegangsdeur

Ander nieuws en updates van Imtech Security Solutions

Imtech steunt Ronald McDonald Huis met modernste beveiligingstechnieken van Imtech Security Solutions thumbnail
21-09-2011

Imtech steunt Ronald McDonald Huis met modernste beveiligingstechnieken

Het initatief om het Ronald McDonald Huis te steunen door middel van een technologische invulling past uitstekend binnen het MVO-beleid van Imtech.