Tormax iMotion 2401, sterkste onder de schuifdeuraandrijvingen

Tormax iMotion 2401, sterkste onder de schuifdeuraandrijvingen van Imtech Security Solutions

Door: Imtech Security Solutions  23-01-2012
Trefwoorden: Automatische Schuifdeur, Automatische Toegangsdeur, Ecologisch Verantwoord,

De krachtpatser Tormax iMotion 2401schuifdeuraandrijving is onlangs verbeterd, waardoor deze nu een deurvleugelgewicht aan kan van wel 450 kg. De sterke aandrijving is in staat om hele zware deuren dynamisch te bewegen. Dit verbetert het gebruikscomfort en voorkomt vertragingen wanneer er veel personen passeren.

Imtech Security Solutions is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van automatische deuren van het merk Tormax. En is dan ook dé partner van Tormax voor heel Nederland. Het merk Tormax staat al jaren bekend om haar sterke en betrouwbare aandrijvingen. Het opent geruisloos kleine, maar vooral ook grote deurvleugels in zowel binnen- als buitentoepassingen. Met de aanpassing van de iMotion 2401 schuifdeuraandrijving spant zij nu echt de kroon en is het de sterkste deuraandrijving in de markt. De iMotion 2401, is namelijk geschikt voor deurvleugelgewichten tot 450 kg en is dus een echte krachtpatser met een uitzonderlijk prestatievermogen.

De iMotion 2401 schuifdeuraandrijving is speciaal ontwikkeld voor prestigieuze personen doorgangen zelfs voor monumentale toegangen bestaan er nauwelijks beperkingen wat betreft architectonische wensen. Vanwege de slijtagearme motortechnologie en de grote dynamiek is de aandrijving bijzonder geschikt voor schuifdeuren die zeer intensief worden gebruikt zoals in openbare gebouwen, op luchthavens, stations, supermarkten etc.

De iMotion 2401 voldoet aan de eisen van de RoHS-conformiteit (loodvrij volgens EG-richtlijn 2002/95/EG) en respecteert dus op lange termijn de ecologische grondbeginselen voor een verwijdering en recycling zonder schadelijke stoffen.

Trefwoorden: Automatische Schuifdeur, Automatische Toegangsdeur, Ecologisch Verantwoord,

Andere producten en diensten van Imtech Security Solutions

25-10-2010

CareManagement

Dankzij lokalisatie-, identificatie- en observatieoplossingen binnen CareManagement hebben medewerkers sneller inzicht in de situatie en in veranderende zorgbehoeftes van bewoners.


Imtech bundelt Security-krachten in Imtech Security Solutions van Imtech Security Solutions thumbnail
21-09-2009

Imtech bundelt Security-krachten in Imtech Security Solutions

Imtech Access & Security en Imtech Security bundelen vanaf 1 oktober hun krachten in Imtech Security Solutions: het aanspreekpunt voor integrale oplossingen in de toegangs- en beveiligingstechnologie.
‘Door deze samenvoeging kunnen we de markt nóg beter van dienst zijn’, zegt Imtech Security Solutions-directeur André Soullié. ‘We zijn nu in staat een integraal concept aan te bieden. Een concept dat zich in de breedte uitstrekt over security, acces


Vernieuwde beveiligingssluis Imtech van Imtech Security Solutions thumbnail
14-07-2009

Vernieuwde beveiligingssluis Imtech

Imtech Access & Security, specialist in toegangsbeheer en beveiliging, heeft haar beveiligingssluizen vernieuwd. De toegenomen aandacht voor het beperken van veiligheidsrisico’s legt een steeds grotere druk op de vrijheid van bewegen. De uitdaging is dan een oplossing te bieden waarmee bescherming wordt geboden zonder het econonomische proces te remmen. Een beveiligingssluis van Imtech biedt comfortabel toegang met de zekerheid van optimale veiligheid.


FLIR Systems benoemt Imtech als dealer thermische beeldcamera's van Imtech Security Solutions thumbnail
13-05-2009

FLIR Systems benoemt Imtech als dealer thermische beeldcamera's

FLIR Systems benoemde onlangs Imtech Access & Security als dealer voor zijn maritieme producten in Nederland. Imtech krijgt hiermee het recht om de Navigator II en Voyager II thermische beeldcamera’s te leveren aan de Nederlandse markt. Beide systemen zijn uitermate geschikt voor nachttijd navigatie, veiligheid aan boord, het zoeken naar man overboord en andere maritieme toepassingen.


iMotion 2301: De nieuwe, ecologisch verantwoorde schuifdeuraandrijving van Imtech Security Solutions thumbnail
05-05-2009

iMotion 2301: De nieuwe, ecologisch verantwoorde schuifdeuraandrijving

Capelle a/d IJssel – Imtech Access & Security introduceert het nieuwste type schuifdeuraandrijving, die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van automatische deuren.
Nadat Imtech kort geleden een nieuwe draaideuraandrijving in haar assortiment opnam, is onlangs de nieuwe, ecologisch verantwoorde schuifdeuraandrijving iMotion 2301 aan het productenaanbod van Imtech Access & Security toegevoegd.


Imtech voegt nieuwe ecologisch verantwoorde draaideuraandrijving toe van Imtech Security Solutions thumbnail
22-01-2009

Imtech voegt nieuwe ecologisch verantwoorde draaideuraandrijving toe

Een nieuwe, ecologische verantwoorde draaideuraandrijving; de nieuwe iMotion 1301 is onlangs aan hte productenaanbod van Imtech Access & Security toegevoegd. En of het nu gaat om zware of lichte deuren, deuren in kantoorgebouwen, privéwoningen of op luchthavens, de universele draaideuraandrijving werkt altijd.


Snel en efficiënt onderhoud van Imtech Security Solutions thumbnail
08-01-2009

Snel en efficiënt onderhoud

U herkent het vast wel, de toegankelijkheid van grote steden laat steeds meer te wensen over. Verplaatsen van A naar B is niet zo eenvoudig als het klinkt, laat staan het vinden van een parkeerplaats

Ook bij Imtech Access & Security ondervonden we dit: snel en efficiënt ter plaatse komen voor het onderhouden van een deur, poort, camera of andere installatie in de binnenstad kan behoorlijk problematisch zijn.