Vernieuwde beveiligingssluis Imtech

Vernieuwde beveiligingssluis Imtech van Imtech Security Solutions

Door: Imtech Security Solutions  14-07-2009
Trefwoorden: Beveiligingssluis

Met het vernieuwde ontwerp zijn de beveiligingsluizen van Imtech Access & Security hoger en nu nog opener door het gebruik van glas rondom. Gecombineerd met een extra brede doorgang met dubbele automatische deuren biedt dit een ongekend gevoel van ruimte en comfort. Dat dit niet ten koste hoeft te gaan van het beveiligingsniveau bewijst de integratie van de nieuwste technologieën voor persoonsdetectie. Met persoonsdetectie kan worden vastgesteld of er meer dan één persoon aanwezig is in de beveiligingssluis. Door integratie van nieuwe technologieën zoals video content analyse en volumemeting, of een combinatie hiervan, kan altijd een passend beveiligingsniveau worden gerealiseerd.

Niet alleen in het gebruik, maar ook in het beheer biedt de vernieuwde beveiligingsluis een hoger niveau van comfort en veiligheid. Nieuwe interface protocollen maken centraal beheer via een beveiligd netwerk mogelijk. Hiermee kan op afstand de status van een sluis worden gemonitord. Met geïntegreerde camera observatie en intercom is ook communicatie met gebruikers op een locatie met meerdere sluizen geen enkel probleem meer.

De beveiligingssluizen maken deel uit van het uitgebreide portfolio van Imtech Access & Security in sterk beveiligde toegangscontrole producten. Voor nadere informatie:

Imtech Access & Security
Tel +31 (0) 10 28 42 666
www.imtechas.eu

Trefwoorden: Beveiligingssluis