Knol Tandprothetische Praktijk J R

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fazantstraat 36 , 2902 JA Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Knol Tandprothetische Praktijk J R

Wij zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken protheses volledig in eigen beheer op een tweetal locaties in de prachtige provincie Zuid-Holland, t.w. in Capelle a/d IJssel en Dordrecht. Wij doen het graag.

Wij adviseren u welk gebit het beste gebit bij u past. Een kunstgebit is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega's die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling.

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Capelle aan den IJssel Zuid-Holland

Is Knol Tandprothetische Praktijk J R in Fazantstraat 36, Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2902 JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Capelle aan den IJssel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland, 2902 JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825881]