Max2bike

Afdrukken

Is Max2bike incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Antwoordnummer 853 , 2900 WB Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Max2bike

In 2003 werd Max2Bike als nieuw merk in de Nederlandse markt gezet met alleen een kinderfietsenlijn. Het brede scala aan kinderfietsen werd goed ontvangen bij de vakhandelaar en groeide uit tot een populair merk. 2006 is het jaar waarin Max2Bike de collectie uitbreidde met een volwassenlijn bestaande uit 4 modellen. De collectie werd verder uitgebreid met een aantal funbikes en een nieuw model jongensfiets.

Max2Bike bestaat uit een 12-tal modellen kinder- en volwassenfietsen. Het tot stand komen van een model brengt veel met zich mee, want u moet hem wel mooi vinden natuurlijk. Daarom worden er hele studies gedaan naar de trends in kleuren, modellen en onderdelen. Er gaan maanden overheen voordat de definitieve kleurencombinaties worden gekozen voor de Max2Bike fietsen. Daarna wordt er veel zorg besteed aan het ontwerpen en ontwikkelen van de transfers die wel bij de kleuren van de fiets moeten passen.

In combinatie met de nieuwste onderdelen, die qua design natuurlijk ook op uw wensen zijn afgestemd, is de Max2Bike collectie een streling voor het oog.

Max2Bike is de betaalbare kwaliteitsfiets. Waar zit die kwaliteit dan in? Die kwaliteit zit hem in de zorg waarmee de fiets wordt gemaakt en die kwaliteit zit hem in de gebruikte onderdelen.
Een Max2Bike fiets wordt samengesteld uit kwalitatief goede onderdelen. Zo heeft de fiets een Selle Royal zadel, Shimano of Sturmey Archer versnellingsonderdelen en Axa/Basta en Smart verlichting. Deze merken staan garant voor goede kwaliteit en duurzaamheid en zo ook Max2Bike.

Aan de veiligheid van u en uw fiets denkt Max2Bike uiteraard ook. Max2Bike is daarom uitgevoerd met kwalitatief goede en sterke onderdelen. Dit scheelt al enorm in de veiligheid. De fietsen zijn voorzien van duidelijke verlichting die voldoen aan alle eisen die in Nederland gelden.

Oftewel: Max2Bike is de degelijke, comfortabele en veilige fiets niet onderdoet aan de bekendere merken.

Kaart

Producten en diensten

Max2Bike sponsor ‘Missie Medicijnboot’ van Terre des Hommes van Max2bike thumbnail

Max2Bike sponsor ‘Missie Medicijnboot’ van Terre des Hommes

01-03-2007

Capelle aan den IJssel / Den Haag – Max2Bike staat voor kwaliteit. Niet alleen een kwalitatieve tweewieler, maar ook een kwalitatief leven. Helaas is een kwalitatief leven niet voor iedereen we…


Succesvolle introductie Max2Bike Mommie op Negen-Maanden-Beurs van Max2bike thumbnail

Succesvolle introductie Max2Bike Mommie op Negen-Maanden-Beurs

21-02-2007

Amsterdam – Valentijnsdag, 14 februari, de dag van liefde. Maar ook de dag van de introductie van de Max2Bike Mommie op de Negen-Maanden-Beurs in Amsterdam RAI. Op twee stands werd de goudgeel/…Andere diensten in de buurt van Capelle aan den IJssel Zuid-Holland

Is Max2bike in Antwoordnummer 853, Capelle aan den IJssel Zuid-Holland 2900 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fietsen diensten in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Capelle aan den IJssel Fietsen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland, 2900 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[546464]