Mindjet biedt bloggers gratis mindmap-software aan

Door: Mindjet  28-09-2006
Trefwoorden: Mindmaps

Capelle a/d IJssel, 28 september 2006 – Mindjet, leverancier van software voor het visualiseren, beheren en delen van informatie, stelt zijn MindManager-software tijdelijk gratis ter beschikking van bloggers. Met dit initiatief wil de onderneming het delen van kennis via weblogs stimuleren.

Mindjet is overtuigd van de waarde van weblogs en de manier waarop bloggers informatie verspreiden. Deze handelswijze heeft volgens het bedrijf veel raakvlakken met de MindManager-software die gebruikers in staat stelt veel informatie overzichtelijk te visualiseren. Op die manier zijn verbanden inzichtelijk en houdt een gebruiker het overzicht over zijn gegevens.
MindManager ondersteunt bloggers bovendien bij het ordenen van hun gegevens. De software maakt het mogelijk informatie in een mindmap te verzamelen vanuit verschillende bronnen, zoals websites en RSS-feeds. Deze informatie kan vervolgens eenvoudig worden geëxporteerd naar een weblog.

“Er verschijnen steeds meer blogs van zowel individuen als bedrijven. Ze zorgen voor een nieuwe manier van informatievoorziening en kennisdelen en op dat gebied speelt Mindjet een grote rol. We willen bloggers ondersteunen bij hun creativiteit door MindManager gratis ter beschikking stellen. Met de software kunnen ze hun gegevens ordenen en wordt het bijhouden van een weblog veel eenvoudiger”, aldus Robert Stoot, Country Manager Benelux van Mindjet.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar [email protected], en daarin, naast het webadres van hun blog, ook aangeven of ze MindManager voor Mac of PC willen ontvangen en in welke taal (Engels, Duits of Frans). Na goedkeuring ontvangt de blogger een downloadlink inclusief licentiecode voor de gewenste versie. Aanmeldingen worden tot 31 oktober in behandeling genomen.

Trefwoorden: Mindmaps

Contact Mindjet

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share