PROGRESS BENOEMT BCT – THE DOCUMENT STORE TOT PARTNER VAN HET JAAR

PROGRESS BENOEMT BCT – THE DOCUMENT STORE TOT PARTNER VAN HET JAAR van Progress Software

Door: Progress Software  30-01-2006
Trefwoorden: Computer Software, Awards

Capelle aan den IJssel, 26 januari – Progress Software heeft gistermiddag tijdens de jaarlijkse partnerbijeenkomst voor de tweede keer de Progress Partner Awards uitgereikt. Deze onderscheidingen worden uitgereikt aan partners die op diverse vlakken bijzondere prestaties hebben geleverd. Naast de partner van het jaar BCT – The Document Store vielen ook PinkRoccade, Unit 4 Agresso en Eurosystems in de prijzen.

BCT ontving de ‘Progress-partner van het jaar 2005 award’ voor zijn algehele commitment, zelfreflectie en goede samenwerking met Progress. Daarnaast heeft BCT twee belangrijke strategische beslissingen genomen; het opzetten en uitrollen van een partnerkanaal binnen Nederland en in het verlengde daarvan de eerste stappen over de grens. Tijdens het ingrijpende veranderingsproces heeft BCT voortdurend opengestaan voor adviezen van buitenaf. Deze ontwikkelingen, toewijding aan Progress en de goede samenwerking waren doorslaggevende redenen om BCT als Partner van het Jaar te kiezen. ”Beslissingen om de koers te wijzigen zijn zelden zonder risico. Voor ons heeft het alleen maar goeds gebracht en als je dan als beloning ’Partner van het jaar’ wordt geeft dat aan dat wij de juiste beslissingen hebben genomen. Wij zijn zeer blij met de prijs en het compliment”, aldus Mark Loos directeur van BCT.

Met de visie dat automatiseren meer is dan het leveren van producten, heeft PinkRoccade Healthcare de afgelopen jaren een aantal grote opdrachten binnengehaald. Dit vormt de basis voor een explosieve uitrol van 4000 extra gebruikers van hun belangrijkste applicatie. Voor de inzet van hun producten, die de laatste trends binnen de markt van de gezondheidszorg naadloos ondersteunen, ontving PinkRoccade Healthcare de ‘grootste eenmalige deal’ Award. De Education Award is dit jaar uitgereikt aan Unit 4 Agresso Enterprise Solutions door hun constante innovatie en het leveren van optimale functionaliteiten. De award voor het realiseren van de grootste omzetstijging boven de € 100.000 ging naar EuroSystems Automatisering B.V.

De prijs voor de meest innovatieve partner is dit jaar aan twee bedrijven uitgereikt. De eerste winnaar, ACT Software, kreeg de prijs omdat het met beperkte middelen in korte tijd haar gehele applicatie van host-based naar een drielagen architectuur heeft omgezet.

De tweede winnaar is Practis BV die met haar hoogwaardige architectuur, gebaseerd op Progress OpenEdge en Sonic ESB naadloos kan integreren met de nieuwe architectuur van een toonaangevende verzekeraar.

Progress Software realiseert 70% van haar omzet via 2.000 partners wereldwijd. Samen met haar partners verkoopt ze gespecialiseerde oplossingen die gebaseerd zijn op Progress technologie binnen specifieke, verticale markten. Rob Goijen, Sales Director, zegt hierover: “Iedere keer ben ik weer verrast over de inzet van onze business partners. Samen met hen bouwen wij verder aan onze positie in verschillende bedrijfssectoren waaronder retail, gezondheidszorg, finance, manufacturing en overheid. Via het ‘Progress Empowerment’ partnerprogramma ondersteunen wij onze partners zo veel mogelijk bij hun werkzaamheden maar uiteindelijk zijn het natuurlijk wel de partners die het doen.”

Trefwoorden: Awards, Computer Software

Contact Progress Software

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share