StreamServe benoemt Dick Kruiswijk tot Manager Professional Services

Door: Streamserve  12-09-2006
Trefwoorden: Personalia

StreamServe stemt dienstverlening af op strategische toepassing software

Capelle a/d IJssel, 11 september 2006 – StreamServe, leverancier van Enterprise Document Presentment software, heeft Dick Kruiswijk benoemd tot Manager Professional Services. Dick Kruiswijk richt zich in eerste instantie op het verder versterken van de organisatie, haar dienstverlening en de samenwerking met implementatiepartners. Dick Kruiswijk was het afgelopen jaar in dienst van StreamServe als Senior Project manager. Daarvoor was hij onder meer in dienst van het UWV als projectmanager en bij BAAN als manager in de ICT-organisatie.

Dick Kruiswijk: “Als gevolg van de gewijzigde strategie van StreamServe moet de dienstverlening van de Professional Services-organisatie daarop worden afgestemd. Dat doen we met een sterk team van projectmanagers, consultants, een full-time trainer en diverse implementatiepartners."

Max Marinissen, General Manager van StreamServe Benelux: “Grote organisaties kiezen er steeds vaker voor om StreamServe strategisch in te zetten en te benutten binnen een grote variatie van processen. Of het nu gaat om reisbescheiden, verzekeringspolissen, rekeningafschriften, direct marketing of elektronisch factureren en betalen. StreamServe past de organisatie en dienstverlening aan op deze nieuwe ontwikkelingen. Dick Kruiswijk heeft de juiste bagage om dit met zijn team te realiseren.“


Trefwoorden: Personalia

Contact Streamserve

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share