StreamServe benoemt Peter Scheijde tot Director Alliances

Door: Streamserve  05-09-2006
Trefwoorden: Personalia

Strategische allianties prioriteit van StreamServe

Capelle a/d IJssel, 4 september 2006 – StreamServe, leverancier van Enterprise Document Presentment software, heeft Peter Scheijde benoemd tot Director Alliances. Peter Scheijde zal zich in eerste instantie richten op het verder uitbouwen van de samenwerking met partners als IBM en SAP in de Benelux en zal daarnaast ook relaties opbouwen met Atos Origin, Cap Gemini, Logica CMG en andere IT-dienstverleners. Peter Scheijde is afkomstig van IBM waar hij meer dan 32 jaar werkzaam was in diverse adviserende en commerciële functies.

Peter Scheijde: “Binnen onze strategie nemen wereldwijde partners als IBM en SAP een belangrijke plaats in. Wij hebben bij gezamenlijke klanten geconstateerd dat onze Enterprise Document Presentment-oplossing meerwaarde biedt aan de software-oplossingen van deze partners. Gebruikers kunnen met onze standaardoplossing data uit deze en andere systemen gebruiken om documenten samen te stellen, conform huisstijl op te maken en via diverse media aan klanten te presenteren. Ik zie met name veel mogelijkheden binnen de sectoren financiële dienstverlening, telecom en utiliteitsbedrijven, productie-, retail- en distributiebedrijven."

Max Marinissen, General Manager van StreamServe Benelux: “Klanten vragen ons en onze partners om standaard en geïntegreerde oplossingen. De rol van de Alliances-functie is om onze samenwerking met softwarepartners als SAP en IBM en daarnaast ook IT- dienstverleners zoals Atos Origin voor dit doel optimaal vorm te geven om aan die vraag te voldoen. Ook zullen we samen specifieke oplossingen ontwikkelen, waardoor we huidige en nieuwe klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. “

Trefwoorden: Personalia

Contact Streamserve

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share