StreamServe en TNT Post werken samen aan Digitale Nota

Door: Streamserve  16-11-2006
Trefwoorden: Digitale Nota

Capelle a/d IJssel, 15 november 2006 - StreamServe, wereldwijd specialist in Enterprise Document Presentment (EDP), kondigt een samenwerking aan met TNT Post. Binnen deze samenwerking introduceert StreamServe met StreamServe Digitale Nota een standaard software-oplossing voor bedrijven die facturen produceren, zodat zij snel en goedkoop aan kunnen sluiten op onder meer De Digitale Brievenbus van TNT Post. Met StreamServe Digitale Nota kunnen bedrijven binnen één oplossing automatisch papieren en elektronische facturen opmaken en distribueren. TNT Post en StreamServe bewerken binnen deze samenwerking ook actief de markt samen.

De Digitale Brievenbus van TNT Post bezorgt en presenteert digitale nota’s en documenten van bedrijven en maakt deze betaalbaar via internetbankieren. Zo kunnen klanten van de Rabobank hun nota's en acceptgiro’s nu al digitaal ontvangen in Rabo NotaBox. Ook ING Postbank en ABN-AMRO zullen deze dienst medio 2007 aanbieden. Voor bedrijven biedt De Digitale Brievenbus als voordeel dat zij hun facturatie digitaal kunnen afhandelen, wat zorgt voor een snelle afwikkeling, kostenverlaging doordat facturen niet meer geprint en verzonden hoeven te worden en minder foutafhandelingen, doordat foutieve coderingen bij betalingen worden voorkomen. Enkele grote bedrijven die nu al digitale rekeningen verzenden via De Digitale Brievenbus van TNT Post zijn UPC, VGZ Zorgverzekeringen, Neckermann.com en de Kesteren Groep.

Jan Beukers, Directeur van de Kesteren Groep: “Wij zijn groot geworden in de medische sector en verwerken jaarlijks circa 4 miljoen facturen. Inmiddels hebben we al een groot aantal voordelen ervaren van StreamServe in combinatie met De Digitale Brievenbus van TNT Post. Van de documenten zal straks 80% digitaal zijn, maar 20% zal nog altijd fysiek worden afgehandeld. We zijn nu in staat vanuit onze bedrijfsapplicaties in één en hetzelfde proces ieder willekeurig document te printen en tegelijkertijd ook in ieder gewenst digitaal formaat te produceren. Wij verzorgen met StreamServe 100% van de facturatie van de klant of het nu digitaal verzonden moet worden, lokaal elektronisch moet worden gearchiveerd of via de post moet worden verstuurd.”

Eelco van Wijk, Commercieel Manager De Digitale Brievenbus bij TNT Post: “Wij zijn blij met de samenwerking met StreamServe omdat het nu voor grote en middelgrote bedrijven gemakkelijker, sneller en goedkoper is om zich aan te sluiten. Onze dienstverlening wordt daarmee laagdrempelig, waardoor we een snelle toename van het aantal deelnemende bedrijven verwachten.”

Harold van der Horst, Marketing Manager bij StreamServe: "Het kost organisaties nu nog veel tijd en geld om bedrijfsapplicaties aan te sluiten op De Digitale Brievenbus. Met StreamServe Digitale Nota is dat verleden tijd. Bedrijven hoeven door deze standaard oplossing hun maatwerkapplicaties niet aan te passen, wat veel complexiteit wegneemt en geld bespaart. Zo bieden wij al een oplossing vanaf 7.500 euro exclusief implementatiekosten. Andere voordelen zijn dat binnen één proces een geleidelijke overstap mogelijk is van papieren naar elektronische facturen en dat deze ook automatisch gearchiveerd worden. Naast facturen kunnen ook andere documenten worden toegevoegd. De oplossing is al interessant voor bedrijven vanaf ongeveer vijftigduizend facturen per jaar. Meerdere klanten van ons maken al gebruik van deze oplossing: Kesteren Medical Factoring, Agis Zorgverzekeringen, ProLife Zorgverzekeringen en OZ Zorgverzekeringen."

Trefwoorden: Digitale Nota

Contact Streamserve

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share