StreamServe geïntegreerd met SAP NetWeaver

Door: Streamserve  24-05-2006
Trefwoorden: Ict, It, Computer Software

Capelle a/d IJssel, 23 mei 2006 - StreamServe, marktleider in Enterprise Document Presentment (EDP), maakt bekend dat de StreamServe 5.0-software het predikaat "Powered by SAP NetWeaver" heeft gekregen. Dit houdt in dat de software volledig geschikt is voor het open integratie- en applicatieplatform van SAP.

StreamServe 5.0 verbindt gebruikers direct met de SAP-bedrijfsprocessen, wat de kostbare handmatige verwerking van fysieke documenten overbodig maakt. De software biedt een reeks geïntegreerde oplossingen voor het optimaliseren van interne en externe documentstromen en document management-toepassingen. Zo ondersteunt StreamServe bedrijfsprocessen als facturering, verzending van goederen en (inkoop)orderverwerking.

Omdat StreamServe naadloos integreert met SAP NetWeaver kunnen gebruikers de StreamServe-functionaliteit direct gebruiken vanuit de SAP-omgeving waarin ze werken, zonder de SAP-systemen aan te hoeven passen. Door de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is het niet nodig gebruikers intensief te trainen en hoge kosten te maken die normaalgesproken gepaard gaan met software-implementaties.

Max Marinissen, general manager bij StreamServe Benelux: “Met deze oplossing bereiken klanten concrete en meetbare resultaten. Zo kunnen gebruikers de ontwikkeltijd van document templates met 75% verkorten en de ontwikkelkosten met 80% verlagen. Het papierverbruik kan met 60% omlaag en het aantal vragen in het call center met 20%. Naast deze vormen van kostenverlaging kan onze software ook worden ingezet om de omzet te verhogen. SAP-gebruikers zijn met StreamServe EDP in staat om klantgerichte documenten dynamisch te voorzien van (marketing)boodschappen op maat. Door deze persoonlijke klantcommunicatie kan de omzet worden verhoogd met 20%. "

Trefwoorden: Computer Software, Enterprise Document Presentment, Ict, It,

Contact Streamserve

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share