StreamServe start gebruikersgroep Benelux

Door: Streamserve  07-06-2006
Trefwoorden: Ict, Edp, Enterprise Document Presentment

Capelle a/d IJssel, 1 juni 2006 – StreamServe, marktleider in Enterprise Document Presentment (EDP), richt een onafhankelijke gebruikersgroep op voor klanten in de Benelux. De gebruikersgroep is met name bedoeld voor uitwisseling van ideeën en informatie en als spreekbuis naar StreamServe. Bovendien krijgen klanten via de vereniging invloed op de ontwikkeling van de EDP-software van StreamServe en vroegtijdige informatie over nieuwe releases. StreamServe zorgt voor gepersonaliseerde documenten als brieven, facturen, polissen en elektronische berichten en stelt deze via alle mogelijke distributiekanalen beschikbaar.

Er zijn al soortgelijke groepen voor StreamServe-gebruikers in andere landen waar het bedrijf actief is. StreamServe voerde in december 2005 een klantenonderzoek uit waaruit bleek dat er ook in de Benelux behoefte bestaat aan een gebruikersgroep. StreamServe heeft daarop in samenwerking met Bertjan Teunissen, adviseur Processen & ICT bij Agis Zorgverzekeringen, het initiatief genomen deze op te richten. Na de eerste informatie- en discussiemiddag is een team samengesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van UPC, KPN, Agis en REAAL Verzekeringen, die de officiële oprichting verder voorbereid.

Harold van der Horst, marketing manager van StreamServe Benelux: "Wij zijn marktleider met een snel groeiende klantenkring van ondertussen zo’n 500 organisaties in de Benelux. Wereldwijd zijn dat er zelfs al 4.500. Uit onderzoek blijkt dat deze organisaties onze software steeds meer strategisch inzetten. Daarom is het logisch dat meer dan een derde van deze klanten ook aangeeft geïnteresseerd te zijn in een platform om ervaringen uit te wisselen, nieuwe contacten op te doen en tezamen ook productontwikkeling bij StreamServe te beïnvloeden."

StreamServe-gebruikers bevinden zich in uiteenlopende sectoren als de financiële dienstverlening, productiebedrijven, retail, transport en logistiek. Wat ze met elkaar verbindt, is de toepassing van StreamServe: zij zetten de software in om onpersoonlijke content om te zetten naar gepersonaliseerde documenten, conform huisstijl. Deze content is veelal afkomstig uit diverse systemen en/of in volume geproduceerd. Met StreamServe kan deze informatie eenvoudig worden afgestemd op de individuele behoeften van de klant.

Vandaag, tijdens de jaarlijkse StreamServe Klantendag, wordt de gebruikersgroep officieel gepresenteerd en kunnen klanten zich inschrijven als lid. De oprichting wordt 1 september 2006 geformaliseerd.

Trefwoorden: Edp, Enterprise Document Presentment, Gebruikersgroep, Ict,

Contact Streamserve

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share