Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V.

Afdrukken

Is Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdweg 300 , 2908 LC Capelle Aan Den Ijssel, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V.

Als u op zoek bent naar een vakkundig en gerenommeerd timmer- en klusbedrijf voor een verbouwing of renovatie, de installatie van een keuken of badkamer, het op maat maken van kasten of het installeren van een dakkapel, dan bent u bij Timmer- en Klusbedrijf Versendaal B.V. aan het juiste adres. Ook als het gaat om het plaatsen van kozijnen, het leggen van laminaat, het aanbrengen van gordijnrails, het plaatsen van ramen en/of deuren kan Versendaal B.V. uw project snel, bekwaam en tegen een eerlijke prijs uitvoeren.
Onze vakmensen kunnen tevens worden ingezet voor deelwerkzaamheden zoals stukadoorswerk, timmerwerk, schilderwerk en tegelwerk. Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. heeft ervaring met nog vele hier niet genoemde bouw-, timmer- en kluswerkzaamheden.
Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. is in de wijde omtrek actief. Niet alleen in Capelle aan den IJssel, maar ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Moerkapelle, Moordrecht, Zevenkamp, Nesselande, Waddinxveen, Bosko

Kaart

Is Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. in Hoofdweg 300, Capelle Aan Den Ijssel Zuid-Holland 2908 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Capelle Aan Den Ijssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Capelle Aan Den Ijssel Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Capelle Aan Den Ijssel Zuid-Holland, 2908 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814008]