Caresse Beauté

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Disselkoenln 2 , 2678 DW De Lier, Zuid-Holland

E-mail

Over Caresse Beauté

Caresse Beauté is een huidinstituut dat een ruime verscheidenheid biedt aan behandelingen met de nadruk op wellness en huidverbetering. Met Decléor richt de salon zich op 100% natuurlijke producten terwijl met La Colline de absolute top in behandelingen en produkten geboden wordt. Cell Fusion grenst aan medische verzorging en biedt oplossingen tegen ernstigere huidproblemen. Daarnaast biedt Caresse Beauté ook de mogelijkheid om onder persoonlijke begeleiding af te vallen.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo, Zo
Gesloten
Di, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Caresse Beauté in Burg Disselkoenln 2, De Lier Zuid-Holland 2678 DW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in De Lier Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Lier Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Lier Zuid-Holland, 2678 DW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816945]