Dierenhotel 'Het Pensionnetje'

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groeneveldseweg 5 , 2678 ND De Lier, Zuid-Holland

E-mail

Over Dierenhotel 'Het Pensionnetje'

Dierenhotel “Het pensionnetje” is in 2003 opgericht door Jannet Markus. Het bedrijf is begonnen met 8 hondenkennels met 1 buitenspeelplaats en 12 kattenverblijven met buitenverblijf.

Na 3 jaar is er ook een dagopvang (crèche) voor de honden gerealiseerd, dit mede doordat er veel vraag was om de hond ‘s ochtends vroeg te brengen en dezelfde dag ‘s avonds weer op te halen. Deze dagopvang bestaat uit 5 kennels en met de bouw van deze dagopvang is er ook een extra buitenspeelplaats bij gekomen.

Vanaf 2009 zijn wij nogmaals uitgebreid met 24 hondenkennels en 2 extra grote buitenspeelplaatsen. Deze uitbreiding was nodig om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenhotel 'Het Pensionnetje' in Groeneveldseweg 5, De Lier Zuid-Holland 2678 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in De Lier Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Lier honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Lier Zuid-Holland, 2678 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816873]