Nederland binnenkort probleemvrij?

Nederland binnenkort probleemvrij? van Toplossing

Door: Toplossing  21-03-2007
Trefwoorden: Oplossing, Studenten, Gemeenten

19 maart 2007 gaat de Toplossing Challenge echt van start. Heel Nederland kan meedenken over 15 praktijkproblemen die afkomstig zijn uit de locale overheid (gemeentelijke instellingen) en het bedrijfsleven (volgt nog). Het doel is om een verrassende oplossing te vinden voor deze niet alledaagse problematiek.

De challenge is een on-line evenement die twee weken duurt. Je kunt van achter je computer, wanneer het jou schikt, casussen bestuderen en je creatieve geest de vrije loop laten. Denk je dat jij een bovengemiddeld probleemoplossend vermogen oftewel boerenverstand bezit en vind je het interessant om over actuele problemen na te denken, dan is dit je kans!

Wat zou jij doen met een kasteel?
Verzin de perfecte bestemming voor een voormalig kasteel park in de gemeente Buren.'
Houd de kerk in stand.
Weet u de oplossing hoe de kerken in stand kunnen blijven, niet alleen als belang voor het kerkbestuur c.q. de parochie, maar ook als cultureel erfgoed en beschikbaar kunnen blijven voor de eredienst?

Meedoen is niet onverdienstelijk. Een deskundige jury beoordeelt alle ingezonden oplossingen. De beste oplossingen worden financieel beloond. Daarnaast maak je de kans om met naam en toenaam vermeld te worden tussen de meest creatieve probleemoplossers van Nederland. Tevens bestaat de kans dat jouw oplossing daadwerkelijk wordt uitgevoerd door de desbetreffende gemeente.
Je kan je op www.toplossing.nl direct aanmelden. Het aanmelden duurt ongeveer 30 seconden en is uiteraard gratis! Voor meer informatie verwijzen we naar www.toplossing.nl
Bedrijven kunnen een probleemstelling adopteren. Indien de oplossingen in de pers worden gepubliceerd gaan deze vergezeld met de bedrijfsnaam. In samenwerking met de redactie kunnen de sponsorvoorwaarden worden samengesteld. Publiciteit gegarandeerd!

Trefwoorden: Ambtenaren, Gemeenten, Oplossing, Probleem, Studenten, Toplossing

Contact Toplossing

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share