Verhuur van Grondverzetmachines G W W J H vd Berg & Zn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijtwende 1 , 2678 NL De Lier, Zuid-Holland

E-mail

Over Verhuur van Grondverzetmachines G W W J H vd Berg & Zn

JH van den Berg & Zn is gespecialiseerd in alle voorkomende grond-weg-waterbouw werkzaamheden. De diverse machines waarover JH van den Berg & Zn beschikt, maken de meest uiteenlopende werkzaamheden mogelijk. JH van den Berg & Zn werkt naast voor glastuinbouw- en andere bedrijven, ook voor particulieren.

JH van den Berg & Zn was oorspronkelijk een boerenbedrijf, dat in 1978 begon met grondverzet. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 30 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw en levert zij de volgende diensten:

Verhuur van machines.

Bouwrijp maken van projecten.

Graven van waterpartijen, sloten e.d.

Maken van waterbassins.

Leveren en plaatsen van beschoeiing en damwanden.

Particuliere werkzaamheden.

Civiele werken.

J.H. van den Berg werkt veel voor de glastuinbouw, waarvoor het bedrijf complete kavels bouwrijp maakt. Dus van het egaliseren, tot aan het draineren van de kavel en het ingraven van divers leidingwerk. Maar ook voor het graven van eventuele nieuwe ontwateringsloten, het verleggen hiervan, het profileren van slootkanten en zelfs gehele landverkaveling kunt u bij J.H. van den Berg terecht. Het land wordt laservlak gemaakt met behulp van een bulldozer en een tractor met kilverbak.

U kunt J.H. van den Berg inhuren tegen een uurtarief, maar wij maken ook graag een offerte met een complete aanneemsom voor u.

Waterbeheer.

J.H.van den Berg heeft veel ervaring met het maken van waterbassins en het uitgraven van watersilo's. Ook het leveren en plaatsen van onder meer beschoeiingen en het maken van dammen en damwanden behoren tot onze diensten.

Machineverhuur.

Alle graafmachines van J.H. van den Berg zijn natuurlijk ook te huur, inclusief een machinist. J.H. van den Berg heeft bekwame machinisten in dienst die allemaal VCA gecertificeerd zijn. Dat houdt in dat de machinisten continue getraind worden om zo veilig mogelijk te werken.

J.H. van den Berg kan alle voorkomende graafwerkzaamheden in de bouw- en agrarische sector aan.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verhuur van Grondverzetmachines G W W J H vd Berg & Zn in Zijtwende 1, De Lier Zuid-Holland 2678 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in De Lier Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Lier Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Lier Zuid-Holland, 2678 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825373]